-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Daščenka persekiojo ne tik savo žmoną, bet ir O.Pikul?

Šį penktadienį „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Super L.T.“ narplios, kodėl „Olialia pupytei“ Marinai apribotos galimybės matytis su vaiku. Žurnalistai išsiaiškino, jog seksualiai blondinei su dukryte leidžiama matytis tik kartą per dvi savaites. Mažylės priežiūra patikėta jos vyrui, kuriam neseniai pateikti kaltinimai dėl užpuolimo.
Laidos „Valanda su Rūta“ akimirkos.
O.Pikul / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Po audringų santykių aiškinimosi laidoje „Super L.T.“ ir po pažadų išsiskirti taikiai Daščenkų šeimosistorija pasiekė kulminaciją. Paaiškėjo, kad pora dar neišsiskyrė, o Marinai dėl nepriežiūros su dukra leidžiama matytis vis rečiau. Maža to, pasklido žinia, jog  Andrejus Mariną persekiojo su ginklu. Esą persekiojo ne tik žmoną, bet ir Oksaną Pikul su mama.

„Jos ten cypia, klykia – kviesk policiją, bet mes gi ne vietoje stovime, o važiuojame. Nejuokinga, nes žmogus su ginklu mosikuoja, bet ką gali padaryti“, – kraupaus incidento detales pasakoja Laima Pikul.

Andrejus Daščenka tvirtina nieko su ginklu nesivaikęs. Jis tvirtina žinantis ne vieną pikantišką faktą apie skirtis nebenorinčią žmoną.

„Prieš kelionę palikau jai butą, dukrelę ir pinigų. Grįžtu, o pinigų nėra, butas be daiktų, vaikas išmestas iš darželio“, – piktinasi A.Daščenka.

Taip pat laidoje: ką rezga prodiuserė Laima Lapkauskaitė, pastūmėdama auklėtinę Irūną išsirengti viešai?

Dar neseniai grupės „Studentės“ narė Irūna, sulaukusi aštrios kritikos dėl to, kad viename dainų projekte vaidino laisvo elgesio merginą, šią savaitę visus šokiravo dar didesniu atvirumu. Prieš visą Lietuvą drabužėlius nusimetusi ir taip vieną vyrams skirtą žurnalą papuošusi dvidešimtmetė tvirtina norėjusi įrodyti, jog yra suaugusi.

„Jeigu tokio pasiūlymo būčiau sulaukusi prieš dvejus metus, kažin ar būčiau sutikusi. Bet dabar kodėl gi ne“, – atvirauja Irūna.

Gal ir kitos „studentės“ paseks draugės pavyzdžiu? „Palaukit ir pamatysit“, – intriguoja prodiuserė L.Lapkauskaitė, iki šiol ant pjedestalo kėlusi vienintelę Irūną.

Kita tema: kaip maskuojasi gėjai, kopdami karjeros laiptais?

Jau bankrutavusios MTV laidos apie gėjus vedėjas Jonas Bačelis, kadaise visuomenę švietęs homoseksualių santykių tematika, viename renginyje išdrįso aistringai pasibučiuoti su vaikinu. „Super L.T.“ pažadėjęs papasakoti, kaip netradicinė orientacija padeda daryti karjerą,  Jonas staiga pradėjo teisintis neva nebesąs gėjus: „Aš galiu pasakyti, kad esu gėjus, bet tu niekada nežinosi, ar tai teisybė.“

Iki šiol stulbinamais karjeros laiptais kopiantis vaikinas tvirtina, jog orientacija gali ir padėti.  Ką apie tai mano kitos garsenybės ir kaip maskuojasi homoseksualai, žiūrovai sužinos žiūrėdami „Super L.T.“.

Kas „Eurovizijos“ didžiakrūtei Raimondai po akimi įstatė mėlynę?

Nei prisiminti, nei juo labiau pasakoti apie tragišką įvykį iš pradžių nenorėjusi dainininkė vėliau atskleidė, kad buvo užpulta.

„Baisu iš viso dabar kur nors išeiti. Atrodo, kad visi aplinkui yra plėšikai“, – guodėsi Raimonda. Kas ir kodėl sumušė dainininkę, „Super L.T.“ atskleis šį penktadienį 19 val. 10 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius