Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Misis Lietuva“ finalas: iš Vaidos rankų karūna atiteko... Vaidai! (nuotraukos)

Penktadienio vakarą Vilniaus Kongresų rūmuose paaiškėjo, kas šiais metais gali vadintis gražiausia Lietuvos moterimi. Dvylika subrendusių moterų savo figūromis, talentais ir protu susikovė konkurso „Misis Lietuva“ finale. Tačiau karūną praėjusių metų „Mis Lietuva“ Vaida Petraškaitė įteikė tik vienai moteriai – „Misis Lietuva 2010“ išrinktai advokatei Vaidai Kursevičienei, kuri apsipylė ašaromis.
„Misis Lietuva 2010“ Vaida Kursevičienė
„Misis Lietuva“ karūna atiteko Vaidai Kursevičienei / Martyno Siruso/ adfoto.lt nuotr.

„Misis foto“ tapo Kristina Mickevičiūtė, „Misis gracija“ išrinkta Renata Narvilienė, „Misis elegancija“ titulą laimėjo Vida Jablonskienė, žiūrovų balsai lėmė, kad „Misis publika“ galės vadintis Vilma Gumbelevičienė. „Antrąja vicemisis“ išrinkta Dana Kuncevičiūtė, o „Pirmąja vicemisis“ tapo Giedrė Gajauskienė.

Gražiausios moters karūnos šventinį vakarą siekė skirtingų profesijų ir amžiaus moterys, dar neturinčios ar jau auginančios net tris vaikus. O viena dalyvė gražuolių konkurse ryžosi dalyvauti netgi besilaukdama mažylio!

Moterys bandė įrodyti, kad grožis gali išgelbėti pasaulį – o galbūt kartu ir jas pačias nuo kasdienybės ar kompleksų. Pirmiausia kiekviena jų bandė kuo išmintingiau, sąmojingiau ir originaliau atsakyti į renginio vedėjų Livijos Gradauskienės ir Egidijaus Sipavičiaus klausimus, pristatydamos save.

Vėliau kartu su jaunais perspektyviais šokėjais moterys demonstravo, ką išmoko per Eduardo Gimenezo tango pamokas. Konkurse neišvengta ir „Misis gracijos“ rungties, per kurią visos gražuolės scena turėjo pereiti tik su bikiniu. Šią tradicinę grožio konkursų rungtį organizatoriai galėjo pakeisti kita ar ją modifikuoti, nes natūralu, kad daugumai dailiosios lyties atstovių teko parodyti ne tik dailią figūrą, grakščias kojas, bet ir nelemtą celiulitą ar paglebusius kojų raumenis...

Žiūrovų akiai atsigauti padėjo elegancijos rungtis, leidusi pamatyti moteris visame jų gražume – vilkinčias ilgas, figūrą išryškinančias sukneles.

„Dieve, kokios jos gražios ir nuostabios!“, – negalėjo atsigėrėti renginio vedėjas.

Komisija trimis klausimais bandė patardyti „Misis Lietuva“ dalyves. Benas Gudelis vienai moteriai uždavė suktą klausimą: „Lietuvą paliko labai daug gyventojų, ar jums neatrodo, kad reikėtų sumažinti ir Seimo narių skaičių?“

Tačiau ne vien klausimais, bet ir gražiomis dainomis moterims ir žiūrovams nuotaiką bandė pakelti vyrai – scenoje pasirodė Merūnas Vitulskis, Donatas Montvydas, Vilius iš „Skamp“, Jeronimas Milius ir pats renginio vedėjas E.Sipavičius. Iškilmingą atmosferą kūrė Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, diriguojamas Gintaro Rinkevičiaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius