Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motinos dienos proga TV3 dovanos Laimos Vaikulės koncertą

Gegužės 1-ąją, sekmadienį, TV3 parengė specialią programą Motinos dienos progai. Jos ryškiausi akcentai – žaviosios Laimos Vaikulės koncertas ir trileris su Jodie Foster.
Laima Vaikulė
Laima Vaikulė / „Seven Live!“ nuotr.

16.30 val. – specialiai TV3 nufilmuotas naujausias latvių popdievaitės L.Vaikulės koncertas Vilniuje. Įspūdinga scenografija, nepamirštami kūriniai, moteriškas žavesys. Dainininkė gerbėjus pradžiugins garsiausiais kūriniais apie moteris ir meilę.

Legendinė latvių aktorė ir dainininkė, pelnytai vadinama garsaus kompozitoriaus Raimondo Paulso mūza, koncerte pateikė ne vieną staigmeną. Garsioji estrados žvaigždė scenoje pasirodė ne viena...

„Šis koncertas man įsiminė labiausiai iš visų mano matytų reginių“, – taip po koncerto kalbėjo ne vienas žiūrovas.

Kita žavi moteris iš TV3 ekrano žvelgs 21.30 val. filme „Skrydžio planas“. Pagrindinio vaidmens atlikėja J.Foster įkūnys dėl savo vaiko viskam pasiryžusią motiną. Po vyro mirties kartu su dukrele ji skrenda iš Berlyno į Niujorką. Skrendančiame lėktuve keistomis aplinkybėmis jos dukra dingsta. Moteris yra priversta įrodinėti esanti sveiko proto ir kad duktė tikrai skrido su ja lėktuvu. Kol lėktuvo keleiviai bei įgula atsisako ja patikėti, moteris imasi ieškoti dukros pati.

L.Vaikulės koncertas – gegužės 1-ąją 16.30 val. per TV3.

„Skrydžio planas“ – gegužės 1-ąją 21.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius