-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikinėje laidoje „Tangomanijoje“ susibūrę chuliganai atskleidė, ko „prisidirbo“ jaunystėje

Legendinės muzikinės laidos „Tangomanija“ vedėjai – Martynas Starkus, Marijus Mikutavičius ir Saulius Urbonavičius-Samas paskutinį kartą kartu laidos tiesioginiame eteryje tikrąja to žodžio prasme šėlo daugiau nei prieš dešimt metų. Su pertraukomis ketverius metus laužę televizijos stereotipus, gatvės ir jaunatviško polėkio kupini, eterio chuliganais praminti vaikinai laidoje ir patys niekada nežinodavo ko vienam iš kito laukti.
Martynas Starkus, Marijonas Mikutavičius ir Saulius Urbonavičius-Samas
Marijonas Mikutavičius, Martynas Starkus ir Saulius Urbonavičius-Samas / TV3 nuotr.

Originalių šunybių idėjų bei polėkio jas įgyvendinti tiesioginiame eteryje vaikinams niekada netrūkdavo. M. Starkus iki šiol prisimena paviešintus jo viengungiško nuomojamo buto su pikantiškiausiomis detalėmis, vaizdus, ką kolegos slapta nufilmavo, pasinaudoję gautais buto raktais nakvynei. „Tuo metu vienas gyvenau mažame viengungiškame butelyje. Daviau Marijonui su Samu buto raktus nakvynei. O kai laidoje jie paleido vaizdelį iš mano apleistų namų, – teko raudonuoti“, – vieną iš daugelio iškrėstų pokštų pasakoja Martynas.

Tuo tarpu Marijonui turbūt teko griebtis už širdies, gulint po avarijos ligoninėje, stebint tiesioginiame eteryje, rubrikoje „Tango kerštas“, kolegoms kūjais ir kuokom galutinai sumaitojant jo automobilį. „Tai visas mano gyvenimas, dveji metai audringos jaunystės. Palikit bent ratus, naujas automobilis...“ – bandė juokauti palatoje stebėdamas šią dramą Marijonas.

O Samui nieko nereikšdavo pasijuokti pačiam iš savęs. Drąsiai galima sakyti, jog kulinarinių šou TV eteryje pradininku galima tituluoti kaip tik Samą, kuris „Tangomanijoje“ turėjo net specialią rubriką „Zamės virtuvė“. Jame Samas persirengdavo... iškilių formų moterimi Zame ir eksperimentuodavo su alternatyviaja kulinarija, kai patiekalai būdavo ruošiami pasitelkus kojines, varžtus ir kitus buities daiktus. „Telike“, kaip jie patys sau leisdavo vadinti, jie ne tik laužė stereotipus, šaipėsi ir pokštavo, bet ir griovė ikonizuotą televizijos įvaizdį.

Nors šios pašėlusios trijulės draugystės keliai niekada nebuvo išsiskyrę, vėl dirbti tiesioginiame eteryje jiems tenka beveik po dviejų dešimtmečių. Kaip žinia – ir vėl muzikinėje laidoje, tik kiek kitokiu pavadinimu ir kiek kitokiais amplua. Jau šį sekmadienį TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ antrojo sezono premjeroje žiūrovai išvys juos vėl dirbančius kartu. Tačiau ko laukti jiems vėl susibūrus draugėn, – niekas nežino.

Projekto „X Faktorius“ antrojo sezono premjera – rugsėjo 29-ąją, sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

TV3 nuotr./Martynas Starkus, Marijonas Mikutavičius ir Saulius Urbonavičius-Samas
TV3 nuotr./Martynas Starkus, Marijonas Mikutavičius ir Saulius Urbonavičius-Samas
 
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius