-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mylimiausi TV3 laidų vedėjai – Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas

Šv.Valentino dienos proga TV3 televizija savo žiūrovus kvietė rinkti mylimiausias TV laidas, serialus, projektus ir žvaigždes. Septyniose nominacijose buvo net šešiasdešimt devyni nominantai. Už juos TV3 interneto svetainėje balsavo 15 709 žiūrovai.
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas / TV3 nuotr.

„Mylimiausiu TV3 projektu“ pripažintas „Šok su manimi“. Antroje vietoje liko „Lietuvos talentai“, o trečioje – galingieji „Chorų karai“.

„Dar pažiūrėsim“ tapo „Mylimiausia TV3 pramogine laida“. Antrąją vietą užėmė „Gyvenimas yra gražus“, o trečiąją  – TV3 vasaros laida  „Aistrų pakrantė“.  

„Mylimiausios TV3 publicistinės ar naujienų laidos“ kategorijoje nepranokstamos buvo TV3 Žinios. Dėl antros ir trečios vietos susikovė Rūtos Janutienės „Kodėl?“ ir „Skubi pagalba 112“ su Rolandu Boravskiu. Ši nuo antros vietos atsiliko tik keliais balsais. 

„Mylimiausios TV3 vedėjos“ ir „Mylimiausio TV3 vedėjo“ nominacijose triumfavo projektų „Šok su manimi“ ir „Chorų karai“ vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

„Mylimiausios TV3 vedėjos“ nominacijoje antroji liko laidų „Kodėl?“ ir „Paskutinė instancija“ vedėja Rūta Janutienė. Nedaug nuo jos atsiliko ir  trečiąją vietą užėmė „Prieš srovę“ vedėja ir žurnalistė Audrė Kudabienė. Į mylimiausių TV3 vedėjų trejetuką pateko ir projekto „Vaikų balsas 2011“ vedėjas Mindaugas Stasiulis bei Vytautas Rumšas jaunesnysis iš „Gyvenimas yra gražus“.

„Mylimiausio lietuviško serialo“ kategorijoje nominuoti net šeši serialai. Absoliučiu TV3 žiūrovų favoritu tapo serialas „Moterys meluoja geriau“. Už jį balsavo net 12 708 internautai!!! Antroje ir trečioje vietose liko šiuo metu TV3 eteryje rodomi serialai „Pasmerkti“ ir „Naisių vasara“.

„Mylimiausiu užsienio serialu“ TV3 žiūrovai išrinko „Nusivylusias namų šeimininkes“. Favoritų trejetuke taip pat serialai „Daktaras Hausas“ bei „Hana Montana“. 

Visi nugalėtojai bus apdovanoti saldžiais valentininiais „Milka“ prizais!
Dėkojame už jūsų balsus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius