-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame seriale „Jausmų miestas“ Redita Dominaitytė bėgs nuo komikės įvaizdžio

Naujas LNK serialas „Jausmų miestas“ po beveik dešimties metų pertraukos į filmavimo aikštelę grąžino aktorę ir fotografę Reditą Dominaitytę, teigiama televizijos išpaltintame pranešime spaudai.
Redita Dominaitytė
Redita Dominaitytė / LNK nuotr.

Vienų pirmųjų komercinių serialų „Grybauskai“, „Beno dienoraštis“, „Linksmasis našlys“, „Likimo valsas“ aktorė pastaruosius metu nesifilmavo ir buvo panirusi į šeiminį fotografijos verslą.

Tačiau prieš metus gautas pasiūlymas vaidinti spektaklyje viską apvertė aukštyn kojomis: aktorystė vėl tampa pagrindiniu Reditos užsiėmimu.

„Pasipylė pasiūlymai vaidinti serialuose, dirbti radijuje, vaidinti teatre. Aišku, fotografija lieka duona kasdieninė, net mane šeima mielai išleidžia į filmavimus, repeticijas, nes žino, kad aktorystė – mano didžioji meilė. Juk jeigu esi aktorius, tai juo esi visą gyvenimą, tai tavo natūra, gyvenimo būdas“, – sako Redita.

Komišku Rožės vaidmeniu seriale „Grybauskai“ išgarsėjusi moteris džiaugiasi, kad jos personažas naujame LNK seriale „Jausmų miestas“ – neutralus. Jos Anžela – VIP renginių organizatorė, moteris, pažįstanti pusę miesto ir turinti daugybę reikalingų ryšių.

„Šis vaidmuo – ne humoristinis ir man labai patinka. Vaidinti kitokį tipažą ir pabėgti nuo savo Rožės įvaizdžio man labai patinka. Žiūrovai išvys kitą mano pusę ir leis nusikratyti juokdarės etiketės“, – sako Redita, šiuo metu besifilmuojanti naujausiame LNK seriale „Jausmų miestas“.

Seriale pasakojama jaunų provincialų atvykimo į Vilnių istorija. Visi jie turi savo istorijas. Kai kurios liūdnos. Kai kurios kraupios. O kai kurios linksmos ir neįtikinamos. Vieni važiuoja dėl darbo, karjeros ir pinigų. Kiti ieškodami lengvesnio gyvenimo. O dar kiti turi nebaigtų reikalų. Negrąžintos skolos, nenubausti priešai, neištesėti pažadai. Ir nors kiekvieno jų istorija skirtinga, galima tvirtai žinoti, kad jie visi ras savo jausmų miestą. Miestą, kuris laukia visų, bet ne visus priima. Juk sostinė mėgsta sėkmingus, bet ar nuo to jie tampa laimingesni?

Naujas serialas „Jausmų miestas“ su R.Dominaityte – nuo kovo per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius