Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame TV3 sezone – pozityviausias pramogų šou „Myliu LT“

Jau po Naujųjų, nuo sausio 10 dienos TV3 sekmadienio vakarais rodys naują optimizmo ir gerų emocijų kupiną šou „Myliu LT“. Net septyni laidos vedėjai pasibaigus didžiosioms metų šventėms neleis nugrimzti į liūdesio liūną ir kaip įmanydami stengsis įrodyti, kad ne tik Lietuvoje lietūs lyja ir kad svetimam krašte saulė šviečiai lygiai taip pat ryškiai.
„Myliu LT“ vedėjas Marijonas Mikutavičius
„Myliu LT“ vedėjas Marijonas Mikutavičius / TV3 nuotr.

„Visus laidos vedėjus ir jos svečius vienys viena idėja – pozityvus požiūris į Lietuvą ir aštri saviironija. Laidoje džiaugsimės tuo, ką turime geriausio. Lyginsime su užsienio analogijomis ir įrodysime, kad trys milijonai irgi šį bei tą šiame plačiame pasaulyje reiškia. Nepabijosime juoktis iš savęs ir iš kitų. Bus kaipmat demaskuoti mūsų tautai būdingi neigiami bruožai bei išvardinti pranašumai. Svarbiausia, kad vakare visi pripažintume, jog nėra kitos tokios šalies, kurioje galėtume būti tokie, kokie esame“, – sako naujos TV3 laidos „Myliu LT“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Naujos laidos studijoje svečiuosis žymūs Lietuvos pramogų pasaulio atstovai. O tie, kurie dėl įvairių priežasčių negalės atvykti, bus kruopščiai su visais pliusais ir minusais po kaulelį inšnarstyti dviejų žavių vedėjų – Marijono Mikutavičiaus ir Livijos Gradauskienės. Jie jau dabar renka visus faktus, kurie TV3 žiūrovams įrodys, kad mes ne blogesni už kaimynus ir kitų pasaulio kraštų gyventojus.

Naujos TV3 laidos „Myliu LT“ svečiams teks susidurti ir su dviem nuo kompiuterio klaviatūros neatsitraukiančiais ir visas internetines naujienas paskaitančiais bei komentarų nepamirštančiais internete palikti laidos kritikais – Džiugu Siaurusačiu ir Leonardu Pobedonoscevu-Leo. Pakritikavę laidos naujienas jie TV3 žiūrovus pavėžins neįtikėtinai linksmu taksi automobiliu. Pavažiavę su jais pasijusite prancūzų filmo „Taksi“ herojais – neaišku kaip, kodėl ir kokiomis priemonėmis, bet tikslas visuomet bus pasiektas. Pokštai ir linksmos situacijos privers nusišypsoti ir niūriausią lietuvį.

Dvi žavios, to nė neketinančios slėpti moterys, žinančios kaip iš to žavesio išpešti kuo daugiau naudos, – Larisa Kalpokaitė ir Aušra Štukytė – mokys moteriškų gudrybių ir nešykštės „barakudiškų“ patarimų.

O sekmadieninius vakaro pokalbius reziumuos sugrįžęs iš šiltų kraštų į ekranus po ilgų atostogų Šinšilas.

 „Kiekvienoje laidoje į ‚Myliu LT‘ kritikų akiratį pateks įvairiausios Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės. Jų lauks netikėčiausios laidos vedėjų užduotys ir kompromituojantys klausimai. Pokštausim ir iš studijos visų nepaleisim tol, kol prisipažins savo noru: ‚Myliu LT‘“, – juokiasi Samas.

Nauja gerų emocijų ir nuotaikingos informacijos kupina sekmadieninė TV3 laida „Myliu LT“ – jau nuo sausio 10 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius