-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikra blondinė Braškė taps naujos LNK laidos vedėja

25 metų netikra blondinė Rimantė Kulvinskytė, geriausiai pažįstama kaip Braškė iš telekomunikacijų bendrovės reklamos, taps viena naujos LNK laidos „Tu gali. Savaitės dvikova“ vedėjų.
Rimantė Kulvinskytė
Rimantė Kulvinskytė / LNK nuotr.

Ilgai pilka žurnalistikos pelyte dirbusi ir už laikraščio lapo besislėpusi Rimantė, spindėjusi prašmatniose reklamose smagiu Braškės vaidmeniu, pagaliau kurs smagų personažą naujoje LNK laidoje ir naudodamasi žurnalistikoje įgyta patirtimi kalbins laidos svečius.

„Karjerą televizijoje pradėsiu nuo komiško personažo. Merginos, kuri nori žūtbūt tapti didele žvaigžde mažoje Lietuvos padangėje. Mano personažas, manau, gali daug daugiau negu tikroji Rimantė, nes ji – drąsesnė, įžūlesnė ir smagesnė už mane“, – kuklinasi naujos laidos vedėja.

Tačiau spalvingesnę merginą nei Rimantė sunku įsivaizduoti. Baigusi žurnalistiką, dirbo dienraštyje L.T. ir „Playboy“, išbandė ir radijo laidų vedėjos vietą „Radiocentre“, menų mokykloje baigė floristikos specialybę ir ištekančioms draugėms kuria vestuvines puokštes, siuva sau ryškius drabužius, su kuriais pilkų lietuviškų cepelinų minioje šviečia tarsi vaivorykštė, o laisvu laiku rašo scenarijus filmams.

„Smagu, kad mane pastebėjo ir pakvietė į televiziją dirbti su talentinga ir kūrybinga kompanija. Visada buvau linkusiu dirbti už kadro, bet vien mintis apie naujus iššūkius sukelia malonų virpuliuką. Turiu savybę įsimylėti kiekvieną savo darbą, net paauglystėje turėtos restorano valytojos pareigos mane džiugino, tad ir su naujuoju amplua problemų tikrai neturėtų kilti“, – kvatojosi R.Kulvinskytė.

Naujame LNK šou „Tu gali. Savaitės dvikova“ paprasti žmonės galės įrodyti, kad nėra niekuo prastesni už žvaigždes. „Tu gali. Savaitės dvikova“ – tai šansas paprastam, tačiau ypatingam, niekam nežinomam žmogui tapti žinomam ir mėgstamam.

Žvaigždės priešininku gali tapti bet kuris žmogus iš tautos, nemažai pasiekęs gyvenime, ypatingas savo profesija, padaręs ką nors neįmanomo arba garsėjantis išskirtiniu gyvenimo būdu, charakteriu, požiūriu į gyvenimą. Visai kaip Rimantė.

Nauja LNK laida „Tu gali. Savaitės dvikova“ su R.Kulvinskyte – jau greitai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius