-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netrukus su jaunaisiais žiūrovais sveikinsis serialas „Hana Montana“ su Miley Cyrus

Per šimtą milijonų gerbėjų visame pasaulyje, serialo atributika nuo lėlių iki marškinėlių, daugiaserijinė istorija, virtusi pilnametražiu filmu, – tokiu populiarumu stebina „Disney“ kompanijos kuriamas serialas „Hana Montana“. Nuo vasario 5 dienos vaikų pamėgtą serialą pamatys ir TV3 žiūrovai.
Serialas „Hana Montana“
Serialas „Hana Montana“ / TV3 nuotr.

TV3 nuotr./Serialas „Hana Montana“
TV3 nuotr./Serialas „Hana Montana“
Milė Stiuart iš pirmo žvilgsnio niekuo neišsiskiria nuo savo bendraamžių, bet tai tik priedanga. Į Malibu su tėčiu atsikrausčiusi mergaitė turi didelę paslaptį, kurią žino tik artimiausi žmonės. Dieną ji lanko mokyklą, ruošia pamokas ir bendrauja su draugais, o vakarais virsta tikra popscenos žvaigžde Hana Montana. Kaip ir kiekvienas šlovės skonį pajutęs atlikėjas, Hana vis sunkiau kovoja su populiarumu – dvigubas žaidimas ją ne tik išmuša iš vėžių, bet ir priverčia pasinerti į nutrūktgalviškiausius nuotykius.

Pagrindinį vaidmenį seriale atlieka „Auksiniam gaubliui“ nominuota Miley Cyrus. Mergina „Hanos Montanos“ istorijoje vaidina kartu su savo tikru tėčiu aktoriumi ir dainininku Billy Ray Cyrusu. Jis atlieka Milės tėčio Robio Stiuarto vaidmenį.

TV3 nuotr./Serialas „Hana Montana“
Serialas „Hana Montana“

Šiemet aštuonioliktąjį gimtadienį švęsianti M.Cyrus realiame gyvenime taip pat dainuoja ir kuria dainas, todėl seriale ji vaidina beveik save.

„Iš tiesų turėti dvigubo gyvenimo neįmanoma. Kad ir kiek keistųsi Hana ar Milė, ji vis tiek yra tas pats žmogus. Merginos noras dieną būti nežinoma, o vakare džiuginti muzikos gerbėjus kilo iš to, kad ji nenorėjo tapti tokia, kuriai rūpi tik materialūs dalykai ir Holivudo šlovė. Ji nenorėjo tapti žvaigžde ir pamiršti savo tikrąją prigimtį“, – sako jaunoji aktorė.

Netikėti ir linksmi Hanos ir Milės nuotykiai TV3 jaunuosius žiūrovus džiugins šiokiadieniais 13.05 val.

Populiariausias serialas vaikams „Hana Montana“ – nuo vasario 5 dienos tik per TV3!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius