Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nuodėmių dešimtukas“ skaičiuos žvaigždžių kilogramus

Šį ketvirtadienį, kovo 24-ąją, „Nuodėmių dešimtuke“ – neįtikėtinai daug svorio netekusios Lietuvos garsenybės stos ant svarstyklių ir atskleis savo lieknėjimo paslaptis.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / TV3 nuotr.
Temos: 1 Kristina Ivanova

„Svarbiausia valgyti dažnai ir po nedaug. Per vieną valgymą skrandžiui užtenka tiek maisto, kiek telpa į saują“, –  teigė per metus 12 kilogramų atsikračiusi „Yvos“ narė Kristina Ivanova.

Jauna moteris su laidos kūrybine grupe ne tik pasidalins sveikos mitybos patarimais, bet ir atskleis didžiausią savo svajonę – išleisti lieknėjimo vadovą visiems, norintiems atsikratyti nereikalingų kilogramų.

Alus, cepelinai, koldūnai ir kiti taip lietuvių pamėgti patiekalai, kaip sako italų dainininkas Andre Zappa, yra tikras „peilis“ lieknam kūnui: „Numečiau 40 kilogramų tik atsisakęs jūsų tradicinių patiekalų.“

Dainininkas prisipažino, jog taip pamėgto alaus jį privertė atsisakyti veidrodyje pamatytas senas, apkūnus ir nepatrauklus vyriškis.

 Estrados žvaigždė Vitalija Katunskytė, numetusi pusę savo svorio, Birutė Petrikytė, atsikračiusi daugiau nei 10 kilogramų, choreografas Jurijus Smoriginas, numetęs per depresiją užsiaugintus 15 papildomų kilogramų, ir kiti – tik laidoje „Nuodėmių dešimtukas“.

 „Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius