Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Oksana Pikul su advokatais kyla į kovą prieš internetinius apsimetėlius

Jau šį pirmadienį LNK laida „Kažkas atsitiko“ pasakos apie tai, kaip seksualiausias Lietuvos žvaigždes ėmė atakuoti įžūlūs internetiniai sukčiai, apsimetėliai ir šmeižikai, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / LNK nuotr.

Štai Oksana Pikul jau ne kartą nukentėjo nuo jos vardu veikiančių hakerių arba, lietuviškai sakant, programišių. Mergina užsiregistravo viso pasaulio žvaigždžių pamėgtame Facebook’e ir nuo to laiko nebegali ramiai miegoti! Mat internetiniai sukčiai kuria netikras anketas ir jos vardu bendrauja su gerbėjais ir netgi koncertų užsakovais.

Prieš metus Oksanai grėsė toks pats skandalas kaip ir jos kolegei Marinai, patekusiai į prostitučių tinklapio erdves. Mat internetinis sukčius, sukūrė netikrą Oksanos Pikul anketą socialiniame tinklapyje „Facebook“ ir ėmė siūlyti intymias paslaugas bei prašinėti pinigų!

Oksana jau netrukus kulniuos į advokatų kontorą ir bandys teisinėmis priemonėmis kovoti su sukčiais. Mergina mano, jog netikros anketos socialiniuose portaluose yra organizuotas ir kruopščiai suplanuotas nusikaltimas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius