Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paulina Skrabytė apie „Vaikų Euroviziją“: gerai pasiruošusi, galiu nugalėti ir Armėnijoje!

Sekmadienio vakarą paaiškėjo Lietuvos atstovas gruodį vyksiančiame „Vaikų Eurovizijos“ konkurse. Sėkmė nusišypsojo dešimtmetei Paulinai Skrabytei iš Palangos, kurios daina „Debesys“ aplenkė net dešimt varžovų.
Paulina Skrabytė
Paulina Skrabytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš tikrai tikėjau, kad laimėsiu. Ir jau turiu vilčių, kad gerai pasiruošusi galiu nugalėti ir Armėnijoje. Visuomet sau kartoju, jog privalau ne tik gerai pasirodyti ir sudainuoti, bet taip pat ir laimėti“, – pasakoja ne vieno tarptautinio konkurso laureatė P.Skrabytė. Paklausta, kuo tikisi sužavėti daugiatūkstantinę minią Jerevane ir žiūrovus iš visos Europos, mergaitė drąsiai rėžė, jog jai padės energija, stiprus balsas ir šiluma klausytojams.

P.Skrabytės mokytoja Diana Beržanskienė sakė, jog mergaitės sugebėjimai yra išties dideli.

„Ji scenoje yra stabili, nepaisant jauno amžiaus jau nemenkai patyrusi didžiojoje scenoje. Tarptautiniame konkurse Jūrmaloje ji tris kartus laimėjo pirmą vietą. Paulina turi absoliučią klausą, tad intonacinių keblumų „Vaikų Eurovizijos“ finale neturėtų kilti. Koją pakišti gali jaudulys, tačiau jausdami didelę atsakomybę prieš Lietuvos žiūrovus jau dabar galvosime, kaip kuo tobuliau išpildyti visą Paulinos ir jos smagios kompanijos pasirodymą“, – kalbėjo D.Beržanskienė.

VIDEO: [WINNER] Lithuania Junior Eurovision Songcontest 2011 - Paulina Skrabytė - Debesys (jesc)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius