Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Vaikų balso“ aštrialiežuviai išrinks geriausius šokėjus

Įpusėjus TV3 projektui „Vaikų balsas 2011“, jau žinomi šeši superfinalo dalyviai. Balandžio 25-ąją tiesioginiame eteryje jie susirungs dėl metų geriausiųjų titulo.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Atsilaikę prieš vaikų komisijos kritiką ir įveikę keletą atrankinių turų, superfinale susirungs: Bjelle ir „Peru“, „Kvinta“ ir „Šampaninis“ choras su Raigardu Tautkumi. Ši trijulė kovos dėl „Vaikų metų grupės“ titulo. Superfinalo jau laukia ir trys vaikų deleguoti atlikėjai: projekto „Tu gali šokti“ vedėjas ir dainininkas Marijus Mikutavičius, Nojus Bartaška-Bartas ir Lauris Reiniks.

Šį penktadienį, kovo 4-ąją, 19.10 val. „Vaikų balso“ laidoje paaiškės dar trys superfinalininkai – šokėjai. Dėl šios teisės kovos: Katerina Voropaj, Paulius Šinkūnas, „Justas ir Justas“, Tomas Uroška, Gaudrė Kazlauskaitė, Augustė ir Matas.

„Vaikų balso“ žiūrovų dar laukia dainininkių ir dainų atrankiniai turai. Juose išvysite: Rūtą Ščiogolevaitę, Marijų Mikutavičių, Miją, Atlantą, Džordaną Butkutę, Irūną Puzaraitę ir kitas žvaigždes.

„Vaikų balsas 2011“ – penktadieniais 19.10 val. per TV3.

„Vaikų balsas 2011“ superfinalas – balandžio 25 dieną 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius