Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį „Muzikos čempionų taurėje“ prasideda ketvirtfinalio kovos

Jau rytoj, spalio 29 dieną, 19.00 val. nuotaikingoje TV3 laidoje „Muzikos čempionų taurė“ – didžiulės permainos! Prasideda naujas varžytuvių etapas – ketvirtfinalis, kuriame dėl vietos pusfinalyje susikaus net 8 atlikėjai.
M.Mikutavičius ir Mia
M.Mikutavičius ir Mia / TV3 nuotr.

Šį penktadienį narsiai kovai ir visos Lietuvos teismui jau pasiruošę geriausi, pačių žiūrovų ir komisijos narių išrinkti dainininkai bei grupės. Pirmosios ketvirtfinalių dvikovos – grupė „69 danguje“ prieš klasikos dainininkę Neritą Pokvytytę, grupė „Jonis“ prieš pop grupę „Mexicano“, į pagalbą pasikvietę Nedą grupės „Blues Makers“ vyrai stos į kovą prieš klasikos atlikėją Martą Lukošiūtę ir visuomet žavi, šarminga Irma Jurgelevičiūtė kovos prieš roko grupę „My Favorite Gun“. 

Jau prieš pat filmavimą vis labiau auganti įtampa nepaliko būsimųjų muzikos čempionų. Kas vėlavo, gražinosi, repetavo ir lavino balsus, o Irma Jurgelevičiūtė ruošdamasi pasirodymui netyčia sudegino naująją suknelę. O gal tai geras ženklas? Komisijos narių – pirmininko Edmundo Kučinsko, operos solisto, LMTA profesoriaus Vytauto Juozapaičio ir muzikos prodiuserio bei kompozitoriaus Andriaus Borisevičiaus vienareikšmiu sprendimu, iš aštuonių atlikėjų absoliutūs lyderiai yra tik du. Tai dvi grupės – bliuzo meistrai „Blues Makers“ ir Neda bei roko grupė „My Favorite Gun“. Belieka laukti žiūrovų verdikto ir galutinio jų sprendimo. TV3 televizijos žiūrovams penktadienio vakarą savo dainą skirs ir komisijos nariai. Melodinga ir jautrų pasirodymą ruošia Eglės ir Vytauto Juozapaičių duetas.

Linksmas, karštas ir azartiškas penktadienio vakaras „Muzikos čempionų taurėje“ 19.10 per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius