-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pirmas kartas su žvaigžde“ šturmuoja V.Cololo, N.Pareigytė, E.Santos ir A.Rimiškis

LNK laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ – naujas kelionių maršrutas ir nauji keliautojai. Žiūrovai netrukus pamatys Vitalijaus Cololo, Andriaus Rimiškio, Erikos Santos, Mino, Nijolės Pareigytės ir jų pakeleivių nuotykius Turkijos pajūryje.
V.Cololo
V.Cololo / LNK nuotr.

Čia netrūks staigmenų: Nijolė Pareigytė labai norėjo atostogauti su moterimi, bet į pakeleivius gavo žavų teisininką. Kaip į tai reaguos jos Jomantas? O efektinga verslininkė iš Portugalijos Erika Santos,  būsimoji LNK šokių projekto dalyvė, manė, kad ji kelionėje žvaigždė, o ne ją lydėjęs dainininkas Mino...

Šį trečiadienį į kelionę Turkijon vyksta nuotaikingasis Vitalijus Cololo. Cololo į kelionę ruošėsi labai rimtai „Pasidariau savo prostatos echoskopiją, kad grįžęs galėčiau palyginti, ar mano prostata nepadidėjusi, nes kai sistema „ultra viskas įskaičiuota“ visko gali nutikti“, – juokavo aktorius. Oro uoste jo laukė ponia Gitana iš Marijampolės rajono, vidutinio amžiaus moteris, dirbanti apželdinimo srityje. Ji nepaprastai nervinosi: ši išvyka – pirmoji jos gyvenime. Iki šiol poniai Gitanai neteko išvykti iš Lietuvos. Taigi, moteriškei nedrąsu: negana to, kad dar neskridusi, o dar su žvaigžde. Išvydusi oro uoste Vitalijų Cololo, Gitana apsidžiaugė. „Laiką praleisim nerealiai...“, – tarė ji ir abu su Cololo iškeliavo.

Cololo visais įmanomais ir neįmanomais būdais stengėsi pralinksminti ponią Gitaną. Tačiau Gitanos nuotaikos pirmosiomis dienomis buvo ganėtinai niūrios. Cololo išsiaiškino, koks nerimas kamuoja ponią Gitaną. Pasirodo, moteris negali nugalėti namų ilgesio. Pirmą kartą palikusi namus, ponia Gitana suprato, kad be šeimos negali ištverti nei dienos. Ašaros kaip pupos rieda per veidą ir tiek. „Pati savęs neatpažįstu šioje kelionėje. Lyg iš rozetės mane kas būtų ištraukęs“, – aiškino Gitana.

Kaip ši kelionė klostysis toliau? Ar pavyks jai sutarti su žvaigžde ir nugalėti namų ilgesį - atsakymai jau trečiadienį 20 val. per LNK. TV laidas galite žiūrėti čia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius