-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis Rinau draugės interviu Lietuvos žurnalistams ir išskirtiniai kadrai iš Vokietijos

Nerimstant aistroms mažosios Luisos istorijoje, o Ingai Rinau stengiantis kaip įmanoma vilkinti Aukščiausiojo teismo sprendimo vykdymą ir atiduoti dukrą tėvui, TV3 publicistikos laida „Čia ir dabar“ jau žino, kur, kokiomis sąlygomis gyvens, kokį darželį, o vėliau mokyklą, lankys Luisa, ką apie visą istoriją mano Luisos močiutė bei teta Vokietijoje, ir galiausiai – kaip šiomis aplinkybėmis jaučiasi bei ką planuoja mergaitės tėtis Michaelis ir jo draugė Nikolė, teigiama TV3 išplatintame pranešime spaudai.
M.Rinau ir Nikolė
M.Rinau ir Nikolė / TV3 nuotr.
Temos: 1 Rinau byla

Ne paslaptis, kad Michaelis ir Nikolė susipažino bei jų meilės istorija užsimezgė tik gimus jo ir Ingos Rinau dukrytei. Nikolė Vokietijoje viešėjusiems „Čia ir dabar“ žurnalistams prisipažino, kad tuomet ją kankino daug abejonių ir vidinių prieštaravimų dėl jausmų vedusiam vyrui. Tačiau dabar visa tai jau praeityje. Poros santykius ypač palaiko Luisos močiutė – Michaelio tėčio antroji žmona, kuri puikiai suprato tuometinius Nikolės pergyvenimus. Šiuo metu šiltų jausmų neslepianti pora planuoja ne tik judviejų tolimesnį gyvenimą, bet ir intensyviai ruošiasi Michaelio dukters iš pirmosios santuokos su lietuve Inga sugrįžimui į Vokietiją.

Nikolė – teisininkė, todėl puikiai supranta Luisos Rinau bylos aplinkybes ir labai palaiko savo draugą. Jai nesuprantamas Ingos elgesys, kai ji mergaitę išsivežė į Lietuvą ir vėliau negrąžino. Nikolė yra liudininkė to, kaip neturėdamas galimybės būti šalia savo dukters pergyvena Michaelis – moteris ne kartą matė jo ašaras. Ji yra įsitikinusi, kad parsivežus Luisą, ją mylės kaip savo tikrą dukterį, o jei ateityje su Michaeliu susilauks vaikų, tikrai jos neišskirs iš savų.

Tai, kad mergaitė yra mylima ir laukiama savo vokiškoje šeimoje, liudija jos darbeliais iškabintos sienos dviejų kambarių bute, kurį šiuo metu nuomojasi Michaelis ir Nikolė. Pora baigia statyti namą, į kuri kraustysis kitų metų pradžioje – jame jau numatyta, kur stovės Luisos lovelė, kur bus jos ir kitų vaikų kambariai. Mergaitės tėtis ir jo draugė jau išrinko darželį ir net mokyklą, kurią ateityje lankys Luisa. Maža to, Michaelis žada rūpintis, kad duktė nepamirštų savo lietuviškų šaknų ir ketina ją leisti į savaitgalinę lietuvišką mokyklėlę. Tiesa, žiūrovai išgirs ir antrąją šios istorijos pusę – „Čia ir dabar“ pasiteiravo, ką apie susiklosčiusias aplinkybes bei buvusio vyro elgesį mano ir Luisos mama Inga Rinau.

Antroji šio ketvirtadienio „Čia ir dabar“ istorija taip pat parsivežta iš svečios šalies. Garsūs Rusijos žmonės, tarp kurių – ir pramogų pasaulio žvaigždės, ir žinomi politikai, susidomėjo lietuvių medikės išrasta gydymo metodika. Ji leidžia ne tik efektyviai sulieknėti, bet ir išgydyti ligas, kurios kitų specialistų nuomone nėra išgydomos. Kokia tai metodika, kaip ji veikia bei kodėl staiga tapo tokia populiari? Apie tai jau rytoj laidoje „Čia ir dabar“ pasakos garsūs Rusijos žmonės.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius