-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po tiesioginės transliacijos „Šok su manimi“ dalyviai nuleido garą „cementuodamiesi“ (nuotraukos)

Kiekvieną šeštadienio vakarą „Šok su manimi“ poros kaip įmanydamos stengiasi žiūrovams suteikti kuo geresnių emocijų.
Deividui Meškauskui – sveikinimai gimtadienio proga.
Deividui Meškauskui – sveikinimai gimtadienio proga. / TV3 nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

Štai Seimo narys Žilvinas Šilgalis ir marškinius gali nusimesti, o Ineta Stasiulytė repetuoti iki 2 val. nakties... Įtemptas pasiruošimams skirtas savaites šokėjai vainikuoja tiesioginiu eteriu – žiba kostiumai ir šypsenos, net tada, kai komisija garsiai pastabas rėžia. Praėjęs šeštadienio vakaras šokėjams buvo kiek neįprastas, mat jie po tiesioginio eterio visi kartu skubėjo švęsti dalyvavimo projekte „Šok su manimi“ ir pasidžiaugti pažintimis. Trakų poilsio centre „Margis“ šokėjai užsibuvo visą savaitgalį, čia ne tik leido laiką pirtyje, bet ir atpalaidavo raumenis baseine.

Seimo nariui Ž.Šilgaliui su kolegomis labai smagu, todėl jis džiaugiasi savaitgalį puikiai praleidęs laiką.

„Visi artimiau susipažinome. Mūsų skirtumai tik dar labiau suteikia įdomumo. Džiaugiuosi, kad dalyvauju šiame projekte. Kol kas matau tik pliusų. Džiaugiuosi, kad žmona mane palaiko ir man pritaria. O kad vakarėlyje buvau vienas, nesklandumų tikrai nekilo, nes mes vienas kito nepersekiojame. Ji taip pat eina pasilinksminti su draugėmis, aš į tai žiūriu labai ramiai, net tada, kai žmona grįžta penktą ryto. Tokios pramogos mūsų santykiams grėsmės nekelia“, – šypsosi Žilvinas, gerbėjų balsus pritraukiantis ne tik gražiais šokiais, bet ir atletišku kūnu, kurio nevengia pademonstruoti tiesioginiame eteryje.

Kitaip nei politikui, dviratininkui Raimondui Rumšui šis laikas sunkus – Rumšų šeimyna pirmą kartą taip ilgai gyvena atskirai. Šeštadienio vakarą tiesiai į tiesioginę transliaciją su vaikais iš Italijos atvykusi Edita vyrui pateikė tikrą staigmeną. Kartu jie važiavo ir į „Šok su manimi“ dalyvių vakarėlį, tačiau ilgai neužsibuvo. Šeima kuo daugiau laiko šiuo metu stengiasi praleisti drauge.

„Edita su vaikais išvyks ir lauks manęs grįžtančio. Jai tikrai sunku be manęs. Mes niekada taip ilgai nebuvo atskirai“, – šeimos ilgisi R.Rumšas.

Nuleidę garą pirtyse, šokėjai vėl grįžta į repeticijų salę. Šeštadienio pasirodymai lems, kuri pora bus priversta atsisveikinti su TV3 projektu „Šok su manimi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius