-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renata Norvilė išvadino Rūtą Ščiogolevaitę pilka pele

Muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ grįžta į eterį jau rugsėjo 27 dieną. Atsinaujinęs projektas šiemet žada dar daugiau aistrų, meilės muzikai ir, žinoma, humoro. Jau pirmojoje laidoje dvi „Lietuvos balso“ blondinės – Rūta Ščiogolevaitė ir Renata Norvilė – kibs viena kitai į atlapus dėl talentingo jaunuolio nerinkdamos žodžių.
Renata Norvilė ir Rūta Ščiogolevaitė
Renata Norvilė ir Rūta Ščiogolevaitė / LNK nuotr.

Marijampoliečiui atsisuko net trys mokytojų kėdės – Donato, Rūtos ir Deivio su Renata. Po pasirodymo užvirė kova – kurią gi komandą pasirinks dalyvis. Ilgai nelaukusi R. Norvilė pripuolė prie žavaus vaikino ir ėmė raginti pasirinkti jų komandą.

R. Ščiogolevaitė pasipiktino drastišku kolegės elgesiu , tačiau atkaklioji Renata atkirto: „Išjunkit tą pilką pelę. Tu ką manai, kad esi geresnė? Manai, tavo kojytės gražesnės už mano?“

Nors žodžio kišenėje neieškanti Rūta atšovė kolegei, R. Norvilė toliau koketiškai tęsė provokaciją: „Ateik iš kitos pusės, pažiūrėsim, kas spaudžia smarkiau“, – šypsojosi R. Norvilė.

Ar scenos diva nepabūgs avantiūros? Kurią gi mokytoją pasirinks vaikinas? O gal tyliai sėdėjusį Donatą? Visa tai sužinosite jau rugsėjo 27 d. 19.30 val. per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius