-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simas Jasaitis sulaukė klausimo apie žmonos Oksanos Pikul nėštumą

Aktualijų infošou „VIRAL‘as“ TV3 žiūrovams pirmadienį kaip visada pateiks intriguojančių naujienų. Laidoje svečiuosis žinoma dainininkė, laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ vedėja Oksana Pikul-Jasaitienė.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis / Asmeninio albumo nuotr.

Grupės „Naujosios pupytės“ lyderė nepasiduos laidos vedėjo Mindaugo Papinigio provokacijai ir klausimų apie sklandančias kalbas, jog ji neva laukiasi, bandys vengti. Mindaugo paklausta, kaip Oksana spės rūpintis visais savo reikalais, turu Amerikoje, Azerbaidžane, Turkijoje ir Lietuvoje, žinoma moteris bus lakoniška.

„Jei ko nors nespėsiu, mano merginos viską puikiai atliks už mane. Juk visko gali būti. Galbūt darbai kokie nors mane laikys, galbūt – kiti reikalai. Įdomių reikalų žada būt gyvenime, labai asmeniškų, kuriuos mes planuojame viduje, šeimoje“, – žiūrovus intriguos žinoma moteris.

Aktualijų infošou „VIRAL‘as“ komanda, siekdama išsiaiškinti, ar kalbos ir gandai, jog Oksanos laukia šeimos pagausėjimas, tikri, nenuleido rankų ir aplankė dainininkės vyrą, žinomą krepšininką Simą Jasaitį. Neseniai su krepšinio komanda „Lietuvos rytas“ kontraktą pasirašęs krepšininkas praėjusią savaitę, po poros mėnesių pertraukos, sužaidė pirmąsias rungtynes. 

Man negalima komentuoti. Aš viską žinau, bet negaliu komentuoti, – tikino S. Jasaitis.

Simas, išgirdęs klausimus apie šeimos pagausėjimą, nenorėjo atvirauti. Žurnalistui sportininko paklausus, ar Oksana laukiasi, Simo atsakymai buvo lakoniški: „Man negalima komentuoti. Aš viską žinau, bet negaliu komentuoti“, – tikino S. Jasaitis.

Laidos žiūrovai išgirs ir intriguojančią istoriją apie tai, kaip Simas ir Oksana pakliuvo į naujosios „VIRAL‘o“ herojės „Pasiutusios bobutės“ pinkles. Ir kodėl dainininkę Mią pradėjo persekioti valstybės mokesčių sergėtojai? O kaip baigsis dramatiška skurdžiai gyvenančios penkis vaikus turinčios šeimos istorija?

Aro Radevičiaus nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Aro Radevičiaus nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius