Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“: Jurijus Smoriginas tiesioginiame eteryje kibo į žodžių mūšį su Edita Daniūte

Šeštadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo antrąją projekto „Šok su manimi“ laidą. Jos metu buvo galima išvysti ne tik įspūdingus šokėjų pasirodymus, laidos vedėja tapusią Nataliją Bunkę, bet ir vaidus tarp komisijos narių.
Edita Daniūtė
Edita Daniūtė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Poras vakaro metu vertino Lietuvos krepšinio legenda Sergejus Jovaiša, Lietuvos sportinių šokių ekspertė Jūratė Norvaišienė, pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė ir, žinoma, kandusis choreografas Jurijus Smoriginas. Pastarieji du šokių ekspertai ne kartą šmaikščiai laidos metu apsižodžiuodavo ir praėjusį sezoną, tačiau šios laidos metu, E.Daniūtės kantrybė J.Smorigino atžvilgiu trūko.

Nuo pat pirmosios poros pasirodymo E.Daniūtės ir J.Smorigino nuomonės nesutapo. Justo Lapatinsko dramatizmas E.Daniūtei pasirodė nemielas – tarsi vaikiną vaidinti būtų mokęs „nevykęs balerūnas“ J.Smoriginas. Tačiau pats choreografas tikino, jog E.Daniūtė pati nieko neišmano apie savo profesiją, tad ir negali profesionaliai pakomentuoti dalyvių šokio. Vėliau jis komisijos narę ne kartą pavadino blondine, kuri daugiau nei iki trijų skaičiuoti nemoka, niekada nebuvo išvažiavusi toliau Kauno ir maža to, nemoka jokios užsienio kalbos. Neiškentusi E.Daniūtė kirto J.Smoriginui anglišką repliką: „Fall off, darling!“ (angl. „Atslūk, mielasis!“, – aut. past.)

Griežtai poras vertinanti E.Daniūtė pro akis nepraslydo ir laidos vedėjui Vytautui Šapranauskui. Šis į profesionalę pusiau juokais, pusiau rimtai kreipėsi žiežula. Tačiau ji pati laidos metu stengėsi tik santūriai šypsotis ir tokius „pokštus“ ignoruoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius