-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ laidoje fiasko patyręs Saulius Skambinas: tarp manęs ir Genytės niekad nieko nebus

Ketvirtosios TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos metu itin nesuprasta liko Sauliaus Skambino ir Vaidos Genytės pora, ant parketo atlikusi tango šokio kompoziciją. Šokėjus po pasirodymo gausiai sukritikavo komisija, o laidos pabaigoje paaiškėjo, kad būtent ši pora turėjo atsisveikinti su projektu.
Saulius Skambinas ir Vaida Genytė
Vaida Genytė ir Saulius Skambinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nepasisekimo scenoje kaltininkų ieškoti susiruošė komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas. Pasak jo, kalčiausias turėtų būti kompoziciją kūręs choreografas.

 

Tarp manęs ir Genytės nieko niekad nebus, mūsų su Karina ryšiai per daug tvirti.

„Papjovėt jūs Vaidą. Nežinau, kas tai sugalvojo, bet jis paršas“, – nusivylimą reiškė komisijos pirmininkas. Pasak jo, šokio metu „pasimatė visos Vaidos Genytės, kuri mums taip gražiai čiulba, silpnosios vietos.“

Pirmininko kritikos sulaukė ir S.Skambinas: „Tu ją griovei, griovei ir griovei. Gale išvis užsimetei kaip cukraus maišą“, – priekaištavo jam ekspertas.

Pasirodymą įvertinti paprašyta kandžioji komisijos narė Edita Daniūtė pritrūko žodžių. „Sauliau, labai blogai buvo. Labai labai blogai,“ – dūsavo ji. Šokėja pasirodyme pasigedo šokio stilistikos, o dalį kompozicijos įvardijo kaip absoliučią tragediją. „Atrodo, kad išeini į sceną ir jautiesi per geras šiam projektui“, – komisijos narė kreipėsi į S.Skambiną.

Kaip ir J.Smoriginas, E.Daniūtė ryžosi atrasti poros fiasko priežastis.

„Galbūt tu taip rūpiniesi Karina, kad nebelieka laiko repeticijoms?“ – domėjosi ji. Tačiau S.Skambinas savo ruožtu tikino į Vilnių iš Kauno repetuoti vykstąs kiekvieną dieną. Vėliau užkulisiuose 15min.lt pakalbintas šokėjas teigė kartu su partnere šokio žingsnelius repetuojantis kiekvienos dienos popietę, repeticijoms skirdamas po kelias valandas.

Paklaustas, kaip pats vertina V.Genytės gabumus šokiui, S.Skambinas išliko subtilus: „Čia susirinko ne šokėjai. Vos mėnesį šokantis žmogus negali scenoje pademonstruoti įspūdingų žingsnelių ir technikos. Vaida yra charizmatiška asmenybė, taigi stengiamės pasirodymus „apžaisti“ vaidyba. Daugelis projekte dalyvaujančių šokėjų tuo ir naudojasi – taikosi į jausmus, emocijas.“

Sauliui priminus, kad su dabartine savo sužadėtine Karina Krysko meilės kibirkštį S.Skambinas įžiebė būtent šokių aikštelėje, šokėjas juokėsi ir tikino, kad šįkart nieko panašaus net negalėtų būti.

„Su Vaida esame viso labo partneriai. Tą žino ir Karina, kuri puikiai supranta ir nė kiek nepavydi. Priešingai, ji tik dalija patarimus. Tarp manęs ir Genytės nieko niekad nebus, mūsų su Karina ryšiai per daug tvirti,“ – tikino šokėjas.

***

Ketvirtosios „Šok su manimi“ laidos metu susumavus dviejų savaičių žiūrovų ir komisijos balsų rezultatus iš projekto pasitraukti buvo priversta Vaidos Genytės ir Sauliaus Skambino pora. Daugiausia žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukė šokėjai Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila. Antroji vieta laidoje atiteko Deivio ir Katerinos Voropaj porai, trečia vieta tenkinosi Justina Žemaitytė ir Dominykas Vaitiekūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius