Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ palikusi Monika Šalčiūtė baudos išvengs: prodiuseriai pasigailėjo

Skandalingai iš TV3 šou „Šok su manimi“ pasitraukusi Monika Šalčiūtė išvengs jai grėsusios piniginės baudos. Nors pagal sutartį, kurią pasirašė kiekvienas šou dalyvis, savavališkai pasitraukus iš laidos gresia finansinė atsakomybė, „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė Žmonės.lt patvirtino, kad M.Šalčiūtei padaryta išimtis.
Monika Šalčiūtė ir Stasas Savickis
Monika Šalčiūtė ir Stasas Savickis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pagal „Šok su manimi“ taisykles, kas savaitę iš šou pasitraukia viena dalyvių pora – ta, kuri surenka mažiausiai televizijos žiūrovų, komisijos narių ir interneto vartotojų balsų. Jeigu dalyvis iš šou pasitraukia anksčiau, nei kad oficialiai iškrenta, pagal su šou rengėjais pasirašytą sutartį jam gresia finansinė atsakomybė – piniginė bauda. 

M.Šalčiūtė iš „Šok su manimi“ nusprendė pasitraukti savo noru, apie priimtą sprendimą pranešė penktadienį. Šeštadieninėje šou laidoje televizijos žiūrovai jos taip ir neišvydo. 

M.Šalčiūtė tikino, kad palikti šou nusprendė dėl nuolatinių čia patiriamų patyčių. Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje mergina tikino suvokianti, kad pažeidžia pasirašytos sutarties sąlygos, ir ironizavo, kad planuotą paskolą butui turės iškeisti į paskolą baudai susimokėti. 

Vis dėlto antradienį „Šok su manimi“ prodiuserė N.Kavaliauskienė Žmonės.lt patikino, kad finansinės atsakomybės M.Šalčiūtė išvengs – jai padaryta išimtis. „Mes labai mylime Šalčiūtę, viską dėl jos darėme. Paleidžiame ir tiek. Pas mus turi dalyvauti tie, kurie nori šokti. Tokių yra. Jeigu ji nenori, tada mes linkime Monikai laimės ir sėkmės, tegul ji ieško kitų gyvenimo tikslų ir jų siekia“, – sakė N.Kavaliauskienė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė ir Stasas Savickis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė ir Stasas Savickis

Paklausta, ar M.Šalčiūtei teks susimokėti baudą, prodiuserė neslėpė: „Ne, nieko nebus. Mes ją paleidžiame. Aišku, sutartis yra sutartis. Bet ji – našlaitė. Jai linkime kuo geriausio, tikrai neskalpuosime. Mes stengėmės dėl jos daryti viską. Norėjome, kad jai būtų gerai – ji negalėdavo atvažiuoti į repeticijas, taigi sutarėme su jos partneriu, kad paimtų ją iš namų ir vėliau parvežtų. Ji norėjo dainuoti – mes leidome jai pradėti laidą daina. Stengėmės, kad ji gautų tai, ko nori, kad jai būtų malonu dalyvauti šiame projekte. Jeigu jai tai yra blogai... Dalyvavimas šou turi teikti džiaugsmą. Jokių pykčių nelaikome. Tegul Monika leidžia laiką kaip jai patinka, tegul gyvena tokį gyvenimą, kuris jai mielas. Linkiu jai tik sėkmės.“

N.Kavaliauskienė pabrėžė, kad vos per mėnesį dalyvaudama „Šok su manimi“ M.Šalčiūtė pažeidė ne vieną pasirašytos sutarties sąlygą, tačiau šou rengianti prodiuserinė kompanija nuolat į merginą žvelgė atlaidžiai. „Tai vienas populiariausių televizijos projektų, kuriame šokėjai itin stengiasi, kad kiekvieną šeštadienį pademonstruotų gražiausius, įspūdingiausius numerius. Deja, jokia paslaptis, kad Monika į dalyvavimą projekte žiūrėjo labai atsainiai, nekart pažeidė sutarties sąlygas. Kadangi ji ir pati viešai pareiškė, kad nebenori būti projekte, kad jai per sunku, tikrai neketiname jos laikyti. Norime, kad žmonės jaustų malonumą šokdami“, – sakė N.Kavaliauskienė. 

TV3 nuotr./Prodiuserė Neringa Kavaliauskienė ir Gediminas Juodeika
TV3 nuotr./Prodiuserė Neringa Kavaliauskienė ir Gediminas Juodeika

Vis dėlto prodiuserė pripažino, kad ir pati keliskart M.Šalčiūtei yra pasakiusi šiurkštesnį žodį: „Galbūt ir buvau griežta Monikai – ji kaip neklaužada vaikas, kurį galbūt labiausiai myli. Aišku, pakalbėdavau ir griežčiau. Pasakydavau, kad ji – suaugęs žmogus, pasirašęs sutartį. Tačiau Monika negali paneigti, kad ją labai mylėjau, glosčiau ir stengiausi, kad pas mus jai būtų gera. Na, nepavyko.“

Anot N.Kavaliauskienės, M.Šalčiūtės sprendimui pasitraukti iš šou įtakos galėjo turėti ir šventinis laikotarpis, kurį aplinkiniai leidžia su artimaisiais. „Mergaitė yra viena, neturi šeimos. Galbūt ją apėmė liūdesys, kažkokia depresinė forma. Per Kalėdas gavau daug jos liūdnų žinučių, bandžiau palaikyti. Tiesiog ji dar nesubrendęs vaikas. Ją užvaldė emocijos. Galbūt ji pamatė, kad kitos poros daug dirba, o jai nepavyksta. „Nepasidaro“ tie šokiai per 3-4 valandas, kartą per savaitę. Galbūt ją užvaldė emocijos ir ji pradėjo ieškoti kaltų“, – versiją kėlė prodiuserė. 

„Šok su manimi“ jau antrasis televizijos šou, kuriame dalyvavo M.Šalčiūtė – pavasarį ji pasirodė N.Kavaliauskienės prodiusuotame šou „Šuolis“. Čia mergina taip pat nesijautė savo rogėse. „Ir „Šuolyje“ nuolat girdėdavome, kad ji nori pasitraukti. Vis pašnekėdavome, kad gal bus gerai, gal jai patiks – nauji draugai, naujos patirtys... Tada susitarėme. Galbūt ji dar jaunas žmogus, galbūt viską nori pasiekti labai greitai ir nepavyksta. Ji pati yra sakiusi – jei mato, kad nėra pirma, pasitraukia. Tai kaip nebrandumo požymis. Bet mes nepykstame“, – sakė N.Kavaliauskienė. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Monika Šalčiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius