-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stano apie R.Kirilkiną: jis mano šeimos nelaimė (nuotraukos)

Laidoje „Šeimų dvikova-Akropolio turnyras“ trečiadienio vakarą susikovė muzikos atlikėjų Stanislovo Stavickio-Stano ir Mindaugo Mickevičiaus-Mino komandos. Abu atlikėjai nusprendė visus laimėtus prizus skirti kilniam tikslui – praskaidrinti likimo nuskriaustų vaikų kasdienybę.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į „Lietuvos ryto“ televizijos studiją muzikos kompozitorius Stano atvyko lydimas atlikėjų Donatos Virbilaitės, Urtės Šilagalytės ir Ruslano Kirilkino – ši trijulė ir buvo Stano komandos nariai. Mino komandoje buvo šokių grupės „Tina Dance“ merginos Vaiva, Eglė ir Neringa.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Mino komanda
Mino komanda

Pristatydamas savo komandą Stano juokavo, kad Ruslanas yra „jo šeimos nelaimė“. Laidos vedėjui Vyteniui Sinkevičiui pasiteiravus, kad galbūt Ruslanas yra nuo žiniasklaidos slepiama Stano žmona, S.Stavickis besijuokdamas atsakė teigiamai.

„Matot, kokias gražias dukras pagimdė“, – rodydamas į Donatą ir Ugnę sakė Stano.

Dalyviams surimtėjus, Mino pareiškė, kad visus žaidime laimėtus pinigus pasiryžęs atiduoti labdaros organizacijai, globojančias vaikus su negalia, tuo tarpu Stano savo laimėjimą tikino atiduosiantis sunkiai sergantiems ir Santariškėse gydomiems vaikams.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Atlikėjas Stano
Atlikėjas Stano

Žaidimo metu komandos ieškojo atsakymų į įvairiausius klausimus: apie ką šneka susitikę vyrai, iš ko galima spręsti, kad vyras virsta Kalėdų Seneliu, dėl kokių priežasčių būdamas duše žmogus gali pradėti rėkti...

Televizijos eteryje kovo 19 dieną pasirodysiančioje laidoje pasigirdo pačių įvairiausių spėjimų – nuo komiškų iki itin tikslių. Štai išgirdę klausimą, kokios dažniausios pokalbių temos vyrauja tarp vyrų, Mino spėjo, kad tai automobiliai, Stano – kad moterys, o Ruslanas įvardijo seksą. Visi vyrai neprašovė pro šalį – šios temos atsidūrė populiariausiųjų ketvertuke.

Neblogai sekėsi ir „Tina Dance“ šokėjai Vaivai, kuri atsakinėjo į gana keistą klausimą apie Kalėdų Seneliais virstančius vyrus. Įvardijusi tokius komiškus atsakymus kaip augantis pilvas ar raudonuojanti nosis, mergina buvo visiškai teisi.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius