-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Susitikime virtuvėje“ premjera: maisto guru kritika ir priešininkų žvalgytuvės

Net šlakelis majonezo ar skiltelė česnako gali pakišti koją, kai tavo patiekalus vertina ne tik priešininkų poros, bet ir patyrę virtuvės šefai – Linas Samėnas ir Robertas Ščenavičius. Savo laidą „Susitikime virtuvėje“ jiedu pavertė kone realybės šou – nuo rugsėjo 4 dienos kiekvieną sekmadienį 17.40 val. penkios komandos iš skirtingų šalies regionų rungsis tarpusavyje ir sieks pagrindinio tikslo – patekti į finalą ir parodyti, kas yra kiečiausi Lietuvos kulinarai.
Robertas Ščenavičius (k.) ir Linas Samėnas (d.)
Robertas Ščenavičius (k.) ir Linas Samėnas (d.) / TV3 nuotr.

Pirmosios naujojo TV3 sezono laidos „Susitikime virtuvėje“ kulinarinį išbandymą patyrė ir vertinimus išgirdo vilnietės draugės Gintarė ir Simona. Dalyvės buvo tikros, kad jei palaikys viena kitą ir tvirtai tikės sėkme, tai viskas vyks kaip sviestu patepta. Deja, jaudulys ir netikėtumai padarė savo – vakarieniauti atvykę svečiai apvertė dueto planus aukštyn kojomis! Nuo ankstaus ryto plušusios prie įmantrių patiekalų, moterys susipainiojo plikydamos skirtingas kavas ir arbatas įnoringiems svečiams.

„Pastebėjome, jog ragaujančių ir kritikuojančių mūsų ruoštus patiekalus gretose atsirado ir šnipų. Visi mėgino įvertinti, kurie priešininkai yra stipriausi, klausinėjo, kokius prieskonius jie naudoja gamindami, kokius padažus ar produktus mėgsta. Visi šypsosi, tačiau slapta trokšta nušluostyti nosis konkurentams!“ – pasakoja Simona ir Gintarė.

Visą savaitę didžiajai savaitgalio vakarienei ir įvertinimui besiruošusioms dalyvėms patarimus dalijo tikri virtuvės guru – Tomas Rimydis ir Ossama Charafedine. Vis dėlto laidos „Susitikime virtuvėje“ vedliai – Linas ir Robertas – turėjo pastabų tiek dėl pasirinktų produktų, tiek dėl patiekalų išvaizdos.

„Pirmasis merginų patiekalas mums užkliuvo labiausiai, bet galiu pasakyti, kad galutinėje kovoje jos bus labai rimtos varžovės kitoms poroms“, – įspūdžiais dalijasi „auksiniu šefu“ vadinamas L.Samėnas.

„Nereikia bijoti kritikos, iš jos reikia pasimokyti“, – pataria Lino kolega R.Ščesnavičius.

„Susitikime virtuvėje“ su Linu Samėnu ir Robertu Ščesnavičiumi – sekmadieniais 17.40 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius