Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tiesa apie Jurgelevičiūtę?

LNK laidos turi unikalią savybę. Savo erzinančiuose anonsuose jos pasako daugiau, nei vėliau visoje laidoje. Tačiau, jei galima tikėti reitingais, kuriuos pateikia ši televizija, toks tautos apgaudinėjimas žiūrovams visai patinka.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Valdo Kopūsto/Dienraščio L.T. nuotr.

Kalbu apie LNK laidas „Kakadu“ bei „Nuo...iki“.  Vos prieš kelias savaites eksperto tonu apie Irmos Jurgelevičiūtės vestuves kalbėjo jos neva artimas draugas Viktoras Uspaskich (jie sudainavo vieną dainą - „Verta“). Dabar jau „Kakadu“  žadėjo papasakoti visą tiesą apie Irmos vestuves. Ją, kaip paaiškėjo po laidos, mes jau seniai žinojome... Tai kodėl dainininkė Irma ištekėjo už kalinio Rolando Lavinsko, pravarde Limonas? Kodėl, išsiskyrusi su žurnalistu Darium Sėleniu, puolė į glėbį žmogžudžiui? Ar čia pasaka iš serijos „Gražuolė ir pabaisa“? Gražuolė pabučiuos blogietį ir jis taps geruoju princu?

Juk puikiai žinome, kad tai kliedesiai. Gyvenimas kitoks. Lygiai taip pat puikiai žinome apie anapus grotų klestintį verslą - meilės laiškų rašymą už pinigus. Už apvalią sumelę (arba kitas paslaugas) galima nusipirkti visą meilės laiškų enciklopediją. Belieka tik vardą įrašyti - merginos, kurios širdį norėtum sužeisti. Daugiau apie tai galėtų papasakoti skandalingasis kunigas Ričardas Jakutis, „zonoje“ tokiu būdu padėdavęs kaliniams...

Dviems dešimtmečiams už žmogžudystes nuteistas Rolandas nėra supermenas, suviliojęs estrados artistę. Jis tiesiog pasinaudojo savo laisvu laiku ir, pasitelkęs fantaziją, prirašė Irmai laiškų. O moterys juk myli ausimis (jei kabini joms makaronus) arba akimis (jei rašai gražius laiškus). Taigi Irma įkliuvo. Lygiai taip pat, kaip įkliūva šimtai kitų. Taip, kaip galėjo įkliūti Vaida Židonytė ir kitos žiniasklaidoje minėtos gražuolės.

O ką naujo pasakė „Kakadu“? Pakalbino Irmą? Jos dabartinį sutuoktiunį, sėdintį už grotų? Ne. Laidos pakalbintas ekspertas - buvęs kalinys - pasakė tai, ką surašiau viršuje... Ir vėl nieko naujo.

Bet, tikino laidos „Kakadu“ ekspertas, ne paskutinėje vietoje ir kūniška aistra. „Kotas“, — daug nemintydamas rėžė ekspertas. Kenčiantis be moters meilės vyras pasimatymų metu esąs it pašėlęs žvėris.

Irma, laukiu kol tu prabilsi pati. Tuomet pagaliau sužinosime, kaip viskas buvo iš tikrųjų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius