-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – kur dingo atlikėja Berneen?

„Tai nebuvo tai, apie ką aš svajojau“, – jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidos žiūrovams prisipažins prieš kelerius metus mūsų šalyje itin išpopuliarėjusi, o prieš metus iš Lietuvos emigravusi dainininkė Berneen.
Atlikėja Berneen
Atlikėja Berneen. / TV3 nuotr.

Dar visai neseniai planavusi laimės paieškas Katare, ji su vyru Andriumi Čereška šiandien gyvena Londone, nors tvirtina, kad šio miesto nekenčia. Kartu su ilgą laiką dėmesio vengusiu sutuoktiniu duodama interviu laidai „Gyvenimas yra gražus“, iš pramogų pasaulio ir spaudos puslapių dingusi žvaigždė bus itin atvira. Iš Pietų Afrikos Respublikos kilusi egzotiškos išvaizdos mergina prisipažins, kad atvykdama į Lietuvą svajojo tapti garsia dainininke, kad jos kuriamas dainas pamils tūkstančiai gerbėjų ir kad čia įgyta patirtis taps geru tramplinu pasaulinei karjerai. Tačiau viskas susiklostė kitaip – paskubomis pasirašiusi sutartį su apsukriu prodiuseriu, ji buvo priversta perdainuoti populiarias užsienio atlikėjų dainas, o jos vardas šmėžavo dirbtinai kuriamuose skandaluose, kad ir nuslepiant nuo visų, jog yra ištekėjusi.

„Jeigu būtų galima atsukti laiką atgal, daug ką daryčiau kitaip“, – kalbėdama su „Gyvenimas yra gražus“ prodiuseriu Edvardu Žičkumi atviraus dar visai neseniai viena populiariausių pramogų padangės žvaigždžių vadinta Berneen.

Gyvenimo būdo laidos kūrėjai aiškinsis, kodėl planus apie naujo gyvenimo pradžią Katare pakeitė nelengvos dienos Anglijos sostinėje.

„Šiandien Berneen neturi pastovaus darbo, o Andrius po savojo dar skuba ir į paskaitas. Juodu išnuomojo kadaise už paskolą įsigytą namą ir patys apsigyveno nuomojamame būste, kurį dalijasi kartu su kitais tautiečiais. Tačiau tai tik laikina stotelė Andriaus ir Berneen gyvenime, jų planuose – Amerika, kur atvykti įrašyti dainų kvietimą jau gavo Lietuvoje sužibėjusi dainininkė“, – būsimos laidos detales atskleidžia E.Žičkus.

„Visi sako, kad man jau metas turėti vaikų, Andrius taip pat kartoja, kad jam jau 28-eri, tad pats metas rimtai pamąstyti apie šeimos pagausėjimą“, – jau šį pirmadienį TV3 žiūrovams išskirtinio interviu Londone metu prisipažins dainininkė Berneen Čereška.

Tuo tarpu kitas laidos pasakojimas pakvies pasisukioti po įspūdingo TV3 naujojo sezono atidarymo užkulisius, kuriuose būta visko – nuo praleisto pasirodymo scenoje, užmiršto teksto iki ašarų ir pykčių. Kaip eterio žvaigždės ruošėsi tapti tikrais kaskadininkais, o laidų vedėjai – dainininkais ir kaip „gimė“ pribloškianti šventė, vėliau smagiai pavadinta lietuviškais „oskarais“ – tik laidoje „Gyvenimas yra gražus“ pirmadienį, rugsėjo 13-ąją, 20.30 val., tik per TV3.

Dainininkės Berneen laikina stotelė, užsitęsusi Londone, ir TV3 naujojo sezono pristatymo užkulisiai laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – pirmadienį 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius