Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Už paslaugas naujieji rusai J.Levčenkovui negaili tūkstančių

Ekstremaliais kirpimais pagarsėjęs plaukų stilistas Jurijus Levčenkovas nesiliauja stebinti. Rusijos elito pamėgtas Jurijus šiuo metu kuria profesionalią kirpėjų akademiją, kurios misija – išmokyti visus lietuvių ir net rusų kirpėjus profesionaliai kirpti!
Jurijus Levčenkovas su žmona
Jurijus Levčenkovas su žmona / „Scanpix“ nuotr.

Paklaustas, kiek pamėgę Jurijaus kirpimo stilių už paslaugas negaili naujieji rusai, žymus plaukų stilistas nė nebando slėpti: „Nuo pusantro tūkstančio litų.“ Ir tai dar ne viskas: po vandeniu, ant ledo ir šiaip paprastoje kėdėje klientus sugebantis apkirpti Jurijus nusitaikė į teatro sceną, kurioje gims pirmasis Lietuvoje spektaklis apie kirpimą! Interviu su vienu žymiausių plaukų stilistų Lietuvoje matysite jau šio trečiadienio vakarą, 19.10 val., per BTV laidoje „Stilinga!“ su Kęstu Rimdžiumi.

Dar laidoje susipažinsite su kūrybiniu dizainerių duetu: Kristina Kruopenyte bei Egidijumi Sidaru, rasite sąsajų tarp naujausių mados tendencijų ir maisto, patiekiamo prabangiausiuose sostinės restoranuose, bei sužinosite, kas sieja aukštąją madą, meną bei gurmaniškus pomėgius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius