-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilius Tarasovas: „Jau septyniolika metų esu scenoje, tačiau jaudulio vis nepavyksta atsikratyti“

Prie vienintelio Lietuvoje gyvo garso televizijos projekto „Auksinis balsas“ pagaliau prisijungia ir Vilius Tarasovas – tiesa, kaip svečias. Šį šeštadienį jį išvysime „Auksinio balso“ scenoje greta kitų 5 dėl teisės patekti į finalą besivaržančių vokalistų, tarp kurių jau neliko Violetos Tarasovienės, palikusios projektą prieš kelis savaitgalius.
Vilius Tarasovas
Vilius Tarasovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

V.Tarasovas turėjo būti vienas iš 10, vasarį stojusių į kovą dėl Lietuvos „Auksinio balso“ titulo, tačiau tuomet koją pakišo rimtas peršalimas. Tad jam beliko ...sirgti už projekte dalyvaujančią žmoną Violetą. Vilius kartu su dukrele lydėjo Violetą į kiekvieną „Auksinio balso“ filmavimą ir patarimų negailėjo ne tik jai, bet ir visai filmavimo grupei.

Šįkart „Auksiniame balso“ scenoje – jis pats. „Jau septyniolika metų esu scenoje, tačiau eidamas į sceną visada jaudinuosi. Man ir žmonai taip būna, ypatingai per pirmą kūrinį...“ – prisipažįsta Vilius „Auksinio balso“ žiūrovams specialiai sukurtoje dainavimo pamokėlėje.

Kaip dainininkas įveikia jaudulį? Pasak V.Tarasovo, jam praverčia Merūno Vitulskio patarimas dešimt kartų giliai įkvėpti ir iškvėpti.

Kaip dar dainininkui treniruoti savo kvėpavimą? Ogi kalbėti judant ar bėgiojant, kad ir sporto klube. Visos Viliaus Tarasovo scenos paslaptys ir patarimai pradedantiesiems:

VIDEO: Viliaus Tarasovo dainavimo pamoka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius