Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vitalijus Cololo sulaukė netikėtos gardžios staigmenos

Humoristas Vitalijus Cololo sulaukė itin netikėtos staigmenos. Realybės šou „IššŪKIS kaime“ dalyviai surengė ypatingą siurprizą projektui diriguojančiam humoristui. Padedami laidos „Virtuvės istorijos“ komandos paruošė gardžius pusryčius, apie kuriuos Vitalijus nežinojo nieko.
„IššŪKIS kaime“ dalyvių staigmena Vitalijui Cololo
„IššŪKIS kaime“ dalyvių staigmena Vitalijui Cololo / Video kadras

Realybės šou dalyvių surengta netikėta staigmena V.Cololo buvo itin patenkintas. „Aš mėgstu siurprizus. Pirma nustembu, bet po to labai džiaugiuosi. Iš tikrųjų labai džiaugiuosi, kad visi susibėgome čia, kad jie dabar valgo“, - šeštadienio rytą kulinarinėje laidoje juoksis humoristas.

Ankstų rytą susirinkę realybės šou dalyviai buvo nusiteikę itin linksmai, padėjo ruošti maistą ir nekantravo paragauti profesionalaus šefo Reinaldo Janonio ruošiamų skanėstų. Mat kaime, kur vyko projekto filmavimas, jų mitybos įpročiai buvo visai kitokie.

Video kadras/„IššŪKIS kaime“ dalyvių staigmena Vitalijui Cololo
Video kadras/„IššŪKIS kaime“ dalyvių staigmena Vitalijui Cololo

Dešimt realybės šou dalyvių buvo apgyvendinti sename kluone, kur kiekvieną dieną nuo pat ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro turi dirbti sunkius ūkio darbus ir įveikti ekstremalias užduotis. Ne ką mažesnis iššūkis šou dalyviams ir maisto gamyba. Kiekvieną savaitę jie turi prasimaitinti vos už 50 eurų. Tad kulinarinėje laidoje šou dalyviai iškėlė tikrą puotą.

„Mūsų realybės šou ne toks kasdieninis, nebanalus. Be abejo, maistas... Ne visą laiką valgai tai, ką nori valgyti ir jo tiek sočiai neprivalgysi. Reikia visiems dalintis“, - gamindamas maistą šeštadienio rytą TV3 laidoje juoksis projekto dalyvis, palangiškis Rokas Žulkus.

Dainininkė ir žurnalistė Monika Ostrenkova paklausta, ar V.Cololo juos gerai maitina, šmaikštavo: „Nemanau. Spėju, jis valgo skaniau, negu mes.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius