Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vytautas Šapranauskas projekte „Lietuvos talentai“ atskleidė savo romantiškąją pusę

Visus populiarumo rekordus pranokusio projekto „Lietuvos talentai“ trečiasis sezonas – jau nuo rugsėjo 4 dienos sekmadieniais 19.30 val. per TV3. Projekto atrankų sezonas jau įpusėjo. Klaipėdoje ir Kaune prieš teisėjus ir audringą publiką stojo šimtai norinčiųjų nustebinti savo sugebėjimais, talentais ar tiesiog manančių, jog jie gali tapti populiariausi Lietuvoje.
Talentų šou „Lietuvos telentai“ teisėjai
Talentų šou „Lietuvos telentai“ teisėjai / TV3 nuotr.

Cirko artistai, žonglieriai, dainininkai, šokėjai, eilių skaitytojai ar parodijos meno gerbėjai bandė nustebinti jau daug ką mačiusius „Lietuvos talentų“ teisėjus – dainininkę Rūtą Ščiogolevaitę, naujojo šou „100 000 eurų grynais“ vedėją Marijų Mikutavičių ir naująjį jų kolegą, projekto „Šok su manimi“ vedėją Vytautą Šapranauską.

„Praėjusiųjų metų laimėtojo Martyno Levickio sėkmės paskatintieji šiemet į sceną vėl žengia akordeonistai, bet, kol Lietuvoje neatsiras geresnio akordeonisto už Martyną, tol mes būsime labai priekabūs“, – sako R.Ščiogolevaitė. Tiesa, šiemet dalyvauti pasiryžusiems talentams pavyko išjudinti iš kėdžių teisėjus. Vieno vienuolikmečio pasirodymą Kauno muzikiniame teatre Rūta ir Vytautas stebėjo nesidrovėdami užsiropštę ant stalo. „Nors nieko apie tai nesuprantu, man buvo linksma“, – apie jaunojo talento pasirodymą sakė V.Šapranauskas.

„Kaip ir kasmet, mažiausieji „Lietuvos talentų“ dalyviai labiausiai bijo Marijono, nors jis šį sezoną ir neatrodo toks griežtas. Beje, šiemet atrankose dalyvauja jau daugiau vyresnio amžiaus žmonių. Džiaugiamės, kad į sceną atėjo ir aštuonias dešimtis metų atšventęs vyras. Jau netrukus, rugsėjo 19–20 dienomis, „Lietuvos talentų“ atrankos bus filmuojamos Vilniuje. Gal atsiras ir dar vyresnių?“ – retoriškai klausia laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Pasak „Lietuvos talentų“ režisieriaus ir scenarijaus autoriaus Mindaugo Meškausko, šis sezonas pritrenkė talentų gausa: „Atrodo, iš kur toj mažoj Lietuvoj tiek gabių, puikių, šaunių, originalių žmonių. Mes jau treti metai vykdom šį projektą ir skeptikai vis klausia, ar dar liko talentų toj Lietuvoj? Taip, jų liko, ir mes tikrai turim kuo didžiuotis!“

„Teisėjų komandą papildė Šapras. Jo ypatinga bendravimo maniera ir kritiškas protas labai pagyvino teisėjų trijulę. V.Šapranauskas negaili kritikos tiek dalyviams, tiek savo kolegoms, dėl to filmavimuose prie teisėjų stalelio užverda aistringi ginčai! Tiesa, viena Šapro savybė, manau, nustebins žiūrovus – jis toli gražu ne visada yra ciniškas ir sarkastiškas – projekte atsiskleidė ir kita šios asmenybės pusė. Šapras gali būti jautrus, šiltas ir labai romantiškas“, – intriguoja M.Meškauskas.

„Neabejoju, kad trečias „Lietuvos talentų“ sezonas nenuvils net ir didžiausių bambeklių – pramoga visai šeimai sekmadienio vakarais – garantuota!“ – žada režisierius.

„Lietuvos talentai“ – nuo rugsėjo 4 dienos sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius