-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ finale kovos Monika Pundziūtė, Aleksas Augaitis ir Thomas Tumosa

Muzikinio projekto „X Faktorius“ gerbėjai šį sekmadienį turėjo galimybę stebėti projekto pusfinalį. Po aršios kovos paaiškėjo, kad į finalą pateko Aleksas Augaitis, Monika Pundziūtė ir Thomas Tumosa.
„X Faktoriaus“ pusfinalio akimirka
„X Faktoriaus“ pusfinalio akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Mažiausiai žiūrovų balsų surinkusi dalyvė Miglė Pivoriūnaitė be kovos paliko projektą.  Kiti du – Thomas Tumosa ir Marija Beržė – stojo prieš teisėjų teismą. Dalyviams atlikus išlikimo dainas, teisėjai nusprendė, kad į finalą keliauja Thomas. 

Primename, kad praėjusią savaitę „X Faktorių“ paliko Domas Česnulevičius ir „Original Copy“.

Pusfinalio metu susikovė penki dalyviai. Sauliaus Prūsaičio komandoje – vaikinai: Aleksas Augaitis, Thomas Tumosa. Justės Arlauskaitės-Jazzu komandoje – merginos: Miglė Pivoriūnaitė, Monika Pundziūtė. Marijaus Mikutavičiaus komandoje – vyriausioji Marija Beržė. Sauliaus Urbonavičiaus-Samo komandoje narių nebėra.

Pirmasis į sceną žengė S.Prūsaičio mokinys Thomas. Jis Atliko Chris Isaak dainą „Wicked Game“. Po jo pasirodymo Jazzu teigė, kad jai dainos atlikimas paliko didelį įspūdį. M.Mikutavičius buvo kiek griežtesnis – jam pasirodė, kad scenoje Thomui buvo kiek nuobodu.

„Neblogas pasirodymas, bet ir ne stebuklas“, – sakė M.Mikutavičius. 

Antrasis jo pasirodymas komisijai patiko labiau. Jis atliko „Take That“ „How deep is your love“ dainos versiją. Jazzu teigė, kad buvo tik keli vokaliniai nukrypimai, kurių nevertėtų sureikšminti. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Thomas Tumosa
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Thomas Tumosa

Antroji pasirodė Jazzu mokinė Miglė. Ji atliko Christinos Perri dainą „A Thousand Years“. M.Mikutavičiaus pagyrė Miglę ir jos teisėją Jazzu, kad pagaliau atrodo formulę, kokios dainos tiktų būtent jai. S.Prūsaitis gyrė Miglę, sakydamas, kad ji galėtų dainuoti operoje. Samas teigė, kad labai pergyveno prieš jos pasirodymą.

„Aš labai džiaugiuosi, kad tiek nepelnytai gavai pylos. Dabar labai smagu į tave žiūrėti“, – sakė Samas. 

Antrasis Miglės pasirodymas taip pat sužavėjo tiek publiką, tiek ir komisijos narius. Ji atliko „Queen“ dainą „Who wants to live forever“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Miglė Pivoriūnaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Miglė Pivoriūnaitė

Tuomet pasirodė ir M.Mikutavičiaus mokinė Marija. Ji atliko Rihannos dainą „Stay“. Samas teigė, kad ji „susitvarkė su visais jausmais ir su vokalinėmis partijomis“. Tiesa, teisėjams nepatiko šalia šokusi balerina, mat ji blaškė dėmesį. 

Vėliau Marija atliko „4 None Blondes“ dainą „What's up“. Komisiją pasirodymą vertino palankiai, tačiau per daug atlikėjos negyrė. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aleksas Augaitis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aleksas Augaitis

Ketvirtasis į sceną žengė S.Prūsaičio mokinys Aleksas, atlikęs „MC Hammer“ dainą „U Can't Touch This“. Jazzu džiaugėsi, kad Aleksas yra viena pagrindinių priežasčių, dėl ko ji labiausiai pasiilgs šio projekto. M.Mikutavičius juokavo, kad jo nuoširdi šypsena palietė jo „piktą velniūkštį“.

Vėliau Aleksas atliko Macklemore dainą „Can't Hold Us“. Per pasirodymą Aleksas publiką privertė pakilti nuo kėdžių. Jazzu nedaugžodžiavo: „Tai buvo tavo bilietas į finalą“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aleksas Augaitis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aleksas Augaitis

Jazzu mokinei Monikai į sceną teko lipti sergančiai. Jai prieš kelias dienas buvo diagnozuotas limfmazgių uždegimas. Mergina atliko Christinos Aguileros dainą „Hurt“. Panašu, kad liga jai nesutrukdė. Samas teigė, kad šis pasirodymas buvo aukščiausio lygio. 

TAIP PAT SKAITYKITE: „X Faktoriaus“ pusfinalyje – ir Rūta Mazurevičiūtė su širdies draugu Mantu

Vėliau Monika atliko Sios dainą „Chandelier“. Antrąjį kartą dėl ligos jai sekėsi prasčiau. Niekuomet merginos nekomentavęs Marijonas šį kartą prakalbo:

„Tu esi labai galinga dainininkė, bet net galingiausia turi limitus. Tu draskai save ten, kur galėtum truputį pataupyti. Bet tu ta vienintelė Lietuvoje, kuri galėtų atlikti šią dainą“, – sakė jis. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Monika Pundziūtė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Monika Pundziūtė

Buvo ir staigmenų

„X Faktoriaus“ žiūrovai išvydo ne tik dalyvių pasirodymus, bet ir Sauliaus Prūsaičio bei Justės Arlauskaitės-Jazzu duetą. Prieš kelias savaites pažadėję, kad scenoje atliks kartu įrašytą dainą, projekto teisėjai šį pažadą įvykdė. Ir tikrai su kaupu. Pasirodymo metu vienas kitam į veidą sviedė vaisius, gėles, tortus...

Kova dėl įspūdingo prizo

Žmonės.lt primena, kad pagrindinis „X Faktoriaus“ prizas – 15 000 eurų grynais. Nugalėtojas džiaugsis ir kontraktu su „Sony Music“, kuri išleis Europos rinkai skirtą singlą.

Projekto nugalėtojas turės galimybę padirbėti pasaulinio lygio įrašų studijoje, kurioje jam talkins ten dirbantys profesionalai. Projekto nugalėtojo balsą išgirs visa Europa! Įrašyta daina bus išplatinta Europos radijo stotims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius