Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Žaliosios vienybės“ koncerte – gyvi smaugliai

Balandžio 16-ąją meskime žaliąją pirštinę gamtos niokotojams ir visi kartu tvarkykime aplinką. Po darbų 16.30 val. Vilniaus prekybos ir pramogų centro OZAS aikštėje arba namuose prie TV3 ekranų susiburkime į galingą „Žaliosios vienybės“ koncertą. Vardan gamtos, žmogaus ir mūsų planetos.
„Žaliosios vienybės koncertas“
„Žaliosios vienybės“ koncertas / TV3 logotipas

„Renginio idėja paremta šešių gamtos stichijų – metalo, žemės, vandens, oro, ugnies ir medžio - viešpatavimu. Scenoje išvysime nepaprastą šių gaivališkų jėgų šėlsmą, įsuptą į muzikos, šokio ir įspūdingo šou skraistę. Neabejoju, kad stovintiesiems priešais sceną per odą bėgios šiurpuliukai“, –  būsimo renginio detales išduoda kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Koncerte gamtos stichijas valdys gausybė scenos ir eterio žvaigždžių bei ypatinga vakaro viešnia iš užsienio, į Lietuvą atvyksianti palaikyti šios ekologinės iniciatyvos.

Koncerto rengėjai susirinkusiuosius nukels į mitinius rojaus sodo laikus su gyvais smaugliais ir pirmaisiais sodo gyventojais, kurie dar nežinojo, kas yra drabužiai, plastikinės pakuotės ir E621.

Renginyje bus pristatytas ir oficialus „Žaliosios vienybės“ iniciatyvos simbolis – ryškiai žalia širdis, simbolizuojanti kiekvieno iš mūsų širdyje glūdintį ryžtą susivienyti kilniam tikslui – išsaugoti pasaulį. Koncerto rengėjai šia iniciatyva ragina pažadinti savo širdį ir gyventi harmonijoje su gamta.

„Žaliosios vienybės“ koncertas – balandžio 16-ąją, šeštadienį, 16.30 val. tiesiogiai per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius