Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Žaliosios vienybės“ žvaigždė Alyosha: „Pirmiausia reikėtų nustoti šiukšlinti“

Balandžio 16 d. 16.30 val. vyksiančio „Žaliosios vienybės“ koncerto ypatinga viešnia – temperamentingo balso atlikėja Alyosha iš Ukrainos. Europa apie ją sužinojo praeitų metų „Eurovizijoje“. Į Lietuvą atvykstanti atlikėja žada išskirtinį pasirodymą.
Alyosha
Alyosha. / TV3 nuotr.
Temos: 1 Šiukšlės

Intensyviai besiruošdama ekologine mintimi grįstam „Žaliosios vienybės“ koncertui Vilniuje, Alyosha sutiko papasakoti apie savo „žaliąsias“ idėjas, muziką ir artimiausius planus. 

„Daugelis dalykų, kuriuos aš darau tam, kad saugočiau aplinką, – paprasčiausios tausojimo taisyklės. Kai prausiuosi, neleidžiu veltui vandens, racionaliai tiek namie, tiek darbe naudoju popierių ir plastiką. Neperku laikraščių, žurnalų – visa tai galiu perskaityti internete. Nuosavos stiklinaitės vandeniui, skirtingai nei Leonardo DiCaprio, kol kas dar neturiu. Gal padovanosite?“ – apie ekologinę gyvenseną pasakojo Alyosha.

Paklausta, kokį vieną darbą ji siūlo padaryti, kad mūsų kiemas, miestas, šalis, pasaulis taptų žalesnis, ji atsako: „Pirmiausia reikėtų nustoti šiukšlinti. Tai juk taip paprasta – tereikia rūšiuoti ir mesti šiukšles į specialius konteinerius.“ 

Sostinės OZO aikštėje įvyksiantį koncertą tiesiogiai transliuos ekologijos idėją palaikanti TV3. „Žaliosios vienybės“  koncerte taip pat dainuos: Donatas Montvydas, Linas  Adomaitis, Mia, Rosita Čivilytė, „Studentės“, Nojus Bartaška-Bartas, Lina Joy, „69 Danguje“, „Lemon Joy“, Violeta ir Vilius Tarasovai ir kiti.

Šventiniame koncerte su Vilniaus Tarptautiniu choru pasirodys ir prieš pat finalą iš projekto „Chorų karai“ pasitraukęs dainininkas Stanislovas Stavickis-Stano.

„Žaliosios vienybės“ koncertas – balandžio 16-ąją 16.30 val.  tiesiogiai per  TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius