Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žilvinas Šilgalis repetuodamas šokio žingsnelius deklamuoja eilėraštį!

Kiekvienas TV3 „Šok su manimi“ dalyvis iš profesionalių partnerių gauna įvairių patarimų, kurie padeda labiau įvaldyti šokio žingsnelius. Svetlana Pronina, pasirodo, paišo šokio žingsnelius ir judesių schemas, kad namie galėtų savarankiškai atlikti, kaip ji pati sako, namų darbus. O štai politikas Žilvinas Šilgalis priėmė naują mokymosi techniką, kurią jam pasiūlė partnerė Karina Jeremian.
Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian
Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian / TV3 nuotr.

„Žilvinui, kol repeticijoje šokame drauge, viskas sekasi puikiai. Aš užduodu namų darbus, ką jis turi išmokti ar užtvirtinti iki kitos repeticijos. Nežinau kaip, bet, atrodo, jis su žmona namie puikiai paruošia namų darbus. Vis dėlto pamačiau, kad vienam likus jam sunku atkartoti visą brėžinį, tad sugalvojau, kad kiekvienas žingsnelis turės eilėrasčio žodį. Taigi mes dabar mokomės džaivą ir jis ją šoka deklamuodamas eilėraštį. Kiekvienas žodis – tam tikras judesys. Atrodo, tai jam patiko ir tiko“, – pasakoja Žilviną privertusi ne tik šokti, bet ir deklamuoti Karina.

Mergina ne tik rūpinasi šokio technika, bet ir poros įvaizdžiu.

„Mano hobis – drabužių dizainas. Visada pati modeliavau savo šokių sukneles. Pas projekto stilistę atėjau jau nupiešusi modelį, kokį įsivaizdavau, kaip mes turėtume atrodyti. Taip pat pateiksiu piešinį kirpėjai, kaip mes turėsime būti sušukuoti“, – pasakoja Karina.

Atrodo, Ž.Šilgaliui niekuo daugiau rūpintis nereikia, tik kaip kuo geriau išmokti namų darbus ir pasirodyti TV3 žiūrovams, nes repeticijų grafikais, mokymo metodais ir poros stiliumi jau rūpinasi Karina, trokštanti pasirodyti kuo puikiausiai.

Kokį eilėraštį per „Šok su manimi“ atidarymą teks šokant deklamuoti Žilvinui, sužinosite jau šį šeštadienį, rugpjūčio 21 dieną, 19 val. tiesiogiai tik per TV3!

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius