-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringa Čereškevičienė atidaro „Tele bim-bam darželį“

Kai durys užsidaro, kažkas atveria langą. „Tele bim-bam“ laidos televizijoje neliko, tačiau jos siela Neringa Čereškevičienė (44) neatrodo nusiminusi – pagaliau ji gali išpildyti seną svajonę ir atidaryti „Tele bim-bam darželį“. Kaip visada energinga, pozityvi, nusilaksčiusi, bet nepasiduodanti nuovargiui, pokalbį apie naują veiklą ji įspraudė tarp daugybės darbų.
Neringa Čereškevičienė
Neringa Čereškevičienė / Gretos Skaraitienės nuotrauka
Temos: 1 Neringa

Nuo vaikystės svajojote tapti darželio auklėtoja?

Auklėtoja nesvajojau būti – norėjau tapti traktoriste ar balerina, o esu kažkas per vidurį – režisierė (juokiasi). Aš mylėjau savo darželį. Buvau labai visuomeniška, pykdavau, jei mama vėliau į jį nuvesdavo, anksčiau pasiimdavo. Taip ir išliko tas mažos bendruomenės džiaugsmas. Po mokyklėlės vaikų darželis – kokybiškai naujas etapas. Valakampiuose, pušyne, nuomojamės namelį dvidešimt penkių arų žemės sklype, turėsime gražų kiemą, aikštyną, lysvelių. Žiemą galėsime statyti ėdžias ir šerti žvėrelius, vasarą – klausytis paukščių ir mokytis skirti jų balsus. Galėsime būti atsipūtę menininkai sodininkai ir dieną praleisti taip, kaip daugelis namuose negalėtų, nes neturi tokio didelio kiemo. Ši idėja atėjo iš vaikystės – tai daugiabučių vaiko, neturėjusio savo kiemo, svajonė.

Daugiau – žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius