-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pistacijos

Visos temos
Pistacijos Pistacijos

Pistacijos – anakardžių riešutų gentis, priklausanti rešutų šeimai. Pistacijos yra kilusios iš Pietryčių Europos ir Pietų Azijos regionų. Pistacijos yra gana maistingos. Jos yra turtingos baltymais, skaidulomis, vitaminu E, B vitaminu, mineralais, tokiomis kaip geležis, magnis ir fosforas.

Pistacijos turi saldų riešutų skonį su lengvu pasūriu. Jos dažnai naudojamos kaip ingredientas įvairiuose kulinariniuose patiekaluose, nuo desertų iki sriubų.

Veganiškas duetas

Nori – gali atrasti: ypatingi sumuštiniai ir pistacijų ledai

Veganiški vasariški patiekalai

Nori – gali atrasti: keptų daržovių salotos ir pistacijų ledai

Lašiša

Sumažinkite širdies ir kraujagyslių ligų riziką: 9 produktai, kuriuos patartina vartoti

Veganiškų patiekalų duetas

Nori – gali atrasti: veganiškoms šventėms – lęšių paštetas ir pistacijų tinginys

Itališkas pyragas „panforte“

Metas kepti: šventinis, džiovintų gėrybių pilnas itališkas pyragas „panforte“

Lena Sokolovska / Gretos Skaraitienės / BNS nuotrauka

„Uoga Uoga“ įkūrėja Lena Sokolovska atvėrė jaukaus buto Užupyje duris: „Juk gyveni vieną kartą“

„Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu

„Aurimėlio virtuvė“: itališki pyragėliai „Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu

Karamelinis tinginys su pistacijomis

„Aurimėlio virtuvė“: karamelinis tinginys su pistacijomis

Pistacijų pudingas

Pistacijos – ypatingas akcentas pikantiškiems patiekalams ir desertams. Saldaus pudingo receptas

Užsisakykite 15min naujienlaiškius