-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 29

41-erių Ray Allenas: „Baigsiu karjerą, jei nerasiu komandos iki sezono pradžios“

Du metus NBA nerungtyniavęs Ray Allenas dar kartą patvirtino, kad yra labai arti sugrįžimo į stipriausią pasaulio krepšinio lygą. Su „Boston Celtics“ bei „Miami Heat“ NBA titulus laimėjęs gynėjas atskleidė, kad nori rungtyniauti jaunoje ekipoje, kurioje būtų naudingas, o komandos ieškos iki reguliaraus sezono pradžios.
Ray Allenas
Ray Allenas / „Scanpix“/„USA Today Sports“ nuotr.
Temos: 2 NBA Ray Allenas

„Vakar su savo draugu treniravausi Niujorke, – atskleidė daugiausiai tritaškių NBA istorijoje įmetęs žaidėjas. – Mėčiau į krepšį ir atlikau tuos pačius pratimus kaip visada. Šiek tiek pavargau, tačiau tai normalu. Svarbu, kaip kūnas jaučiasi sekančią dieną, o vakar jaučiausi puikiai.

Per 20 metų krepšinyje išmokau teisingai maitintis, miegoti ir prižiūrėti savo kūną, todėl sugrįžti į NBA man nebūtų jokių problemų. Sveriu tiek pat, kiek svėriau universiteto laikais.“

R.Allenas atskleidė, kad labai rimtai galvoja apie sugrįžimą, o tai nėra tik gandai, kurie sklandė žiniasklaidoje pastaruosius kelerius metus:

„Mano sprendimas priklausys nuo to, kur būsiu reikalingas. Niekada nebaigiau savo karjeros, nes svarsčiau įvairius variantus. Stebėjau NBA pastaruosius kelis sezonus ir mąsčiau kur tiktų mano žaidimas.“

Daugelis mano, kad R.Allenas turėtų prisijungti prie NBA čempionų „Cleveland Cavaliers“ arba Kevinu Durantu pasipildžiusia „Golden State Warriors“ ekipa. Klivlande jis ir vėl rungtyniautų su LeBronu Jamesu, o Ouklande turėtų geriausias galimybes laimėti čempionų žiedą.

„Klivlandas ir Ouklandas yra neblogi variantai, tačiau tikrai neketinu medžioti dar vieno žiedo, – atskleidė žaidėjas. – Noriu rungtyniauti komandoje, kurioje galėčiau padėti jauniems krepšininkams, sužaisti keletą minučių ir būti naudingas.“

R.Allenas per savo NBA karjerą reguliariajame sezone įmetė 2973 tritaškius, o atkrintamosiose pataikė 385. Jis būtų labai reikalingas į titulą pretenduojančiai ekipai, kuriai reikia dar vieno gero snaiperio.

„Komandos ieškosiu iki šio sezono pradžios. Jeigu man nepavyks rasti tinkamos vietos, tai baigsiu savo karjerą“, – atskleidė nuo 2014-ųjų nerungtyniaujantis R.Allenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius