Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 26

Artūras Karnišovas rezgė planą tapti grandiozinių NBA mainų dalimi

NBA brendo grandioziniai mainai ir juose galėjo būti lietuviškų prieskonių. „Denver Nuggets“, „Indiana Pacers“ ir „Cleveland Cavaliers“ klubai derėjosi dėl trišalių mainų, kuriuose komandas pakeistų NBA žvaigždės Paulas George'as ir Kevinas Love'as. Tačiau naujojo „Nuggets“ generalinio vadybininko A.Karnišovo planas nepasiteisino.
Artūras Karnišovas „Žalgirio“ arenoje
Artūras Karnišovas „Žalgirio“ arenoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš pat NBA naujokų biržą trys ekipos rimtai derėjosi dėl mainų, kurie Paulą George'ą būtų išsiuntę iš „Pacers“ į „Cavaliers“, o K.Love'ą – iš „Cavaliers“ – į lietuviškąjį „Nuggets“.

Denveris būtų atsisakęs savo jaunų žaidėjų – galbūt Emmanuelio Mudiay, taip pat vieno iš puolėjų – Kennetho Fariedo arba Wilsono Chandlerio, naujokų biržos šaukimų.

Tačiau susitarti nepavyko. „Nuggets“ iškeitė 13-ąjį šaukimą į „Utah Jazz“ puolėją Trey Lylesą, kuris Solt Leik Sityje rinko vid. 6,3 taško.

24-uoju šaukimu „Nuggets“ pasirinko lengvąjį krašto puolėją Tylerį Lydoną, kuris pasižymi puikiu taiklumu ir gera gynyba po krepšiu.

49-uoju šaukimu „Nuggets“ pasirinko slovėną Vlatko Cancarą, 51-uoju – Monte Morrisą.

„Tai buvo ilga ir intensyvi naktis. Buvo daug įvykių. Ne viskas pavyko, bet turime judėti į priekį. Ateina vasara ir vasaros lygoje pamatysime daug dalykų, kaip mums pasisekė su mūsų pasirinkimais, – NBA naujokų biržos naktį įvertino A.Karnišovas. – Visada būni arti įdomių dalykų, bet ne viskas pavyksta. Buvome arti. Bet dabar turime judėti į priekį.

Bandėme būti labai agresyvūs, kad sustiprintume komandą. Bet kai kurie dalykai nesusiklostė.

Ne, ne, aš nenusivylęs. Aš pavargęs. Tai buvo labai įdomi naktis. Visa mūsų komanda dirbo labai sunkiai. Tai buvo labai įdomi naktis. Dėl jos dirbome visus metus. Įvyko tokių dalykų, kurie gali nulemti vasaros žaidėjų turgaus eigą.“

„Scanpix“/AP nuotr./Paulas George'as
„Scanpix“/AP nuotr./Paulas George'as

„Nuggets“ sirgaliai pyko, kad „Nuggets“ atidavė 13-ąjį šaukimą. A.Karnišovas sprendimą iškeisti jį į T.Lylesą paaiškino tuo, kad 24-uoju šaukimu pašaukė žmogų, kurį planavo pašaukti 13-uoju.

ESPN apžvalgininkai Denverio ėjimus naujokų biržos naktį įvertino vidutiniu balu – C.

Susitarti iki naujokų biržos nakties nepavyko, tačiau ESPN praneša, kad „Cavaliers“ toliau bandys į komandą prisivilioti P.George'ą.

A.Karnišovas pabrėžė, kad „Nuggets“ nori į komandą pasikviesti aukščiausio lygio žvaigždę.

Šį taip pat medžioja „Los Angeles Lakers“, „Houston Rockets“, „Boston Celtics“, „San Antonio Spurs“.

P.George'o agentas „Pacers“ vadovus informavo, kad 2018-ųjų vasarą puolėjas neplanuoja pratęsti sutarties su Indianos komanda.

Tuo tarpu „Nuggets“ ieško pastiprinimo sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje. Jų taikinyje – ne tik K.Love'as, bet ir Paulas Millsapas ar Blake'as Griffinas.

Ar „Nuggets“, „Cavaliers“ ir „Pacers“ derybos nutrūko galutinai, nepranešama.

A.Karnišovas pabrėžė, kad „Nuggets“ nori į komandą pasikviesti aukščiausio lygio žvaigždę ir yra pasirengę dideliems mainams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius