-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 14

Derybos stabdomos: Carmelo Anthony kol kas lieka Niujorke

„New York Knicks“ klubas, kuriame rungtyniauja lietuvis Mindaugas Kuzminskas, ir toliau neapsisprendžia dėl savo lyderio Carmelo Anthony. Šią savaitę pasirodė daugybė pranešimų, jog puolėjas netrukus bus iškeistas į „Houston Rockets“, tačiau panašu, kad Niujorko komandos vadovybė dar sykį persigalvojo.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

ESPN praneša, jog „Knicks“ beveik mėnesį derino galimų mainų detales su „Rockets“ bei „Cavaliers“ klubais, tačiau Niujorko klubo vadovai nusprendė kuriam laikui padaryti pertrauką.

C.Anthony savo sutartyje turi sąlygą, kuri jam leidžia vetuoti bet kokius mainus, tačiau jis davė žodinį sutikimą, jog sutiktų rungtyniauti Klivlande arba Hjustone.

„Knicks“ šią vasarą paliko komandos prezidentas Philas Jacksonas, o generaliniu vadybininku jau netrukus oficialiai bus paskirtas „Kings“ ekipoje dirbęs Scottas Perry. Tai lėmė, kad dabar komandai vadovaujantis Steve'as Millsas nusprendė palaukti su galimomis permainomis sudėtyje.

„Knicks“ jau susitarė su S.Perry, tačiau Niujorko klubas su „Kings“ vis dar tariasi dėl išpirkos.

„Knicks“ valdyba nori, jog C.Anthony susitiktų su naujuoju vadovu, tačiau vargu ar jis norės prisijungti prie Niujorko komandos atgaivinimo proceso. Jis buvo stumiamas lauk iš šios ekipos, todėl tikriausiai vis dar norės mainų.

C.Anthony pastarąją savaitę laukė, kol bus atlikti mainai, o derybose su „Rockets“ jau trūko labai nedaug. „Knicks“ buvo suplanavę mainus, kurie įtraukė net keturias komandas.

„Rockets“ deda visas pastangas, jog Hjustone, be Chriso Paulo ir Jameso Hardeno, žaistų ir C.Anthony.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius