Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 01 /22:39

Donatas Motiejūnas netikėtai pašauktas atgal į NBA, bet trumpam

Vos vienerias rungtynes Plėtojimosi lygoje sužaidęs Donatas Motiejūnas grįžta į NBA. „Houston Rockets“ lietuvį ir kitą komandos narį K.J.McDanielsą susigrąžino iš „Rio Grande Valley Vipers“ ekipos. Tiesa, puolėjas greitai sugrįš į Plėtojimosi lygą.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Scanpix“ nuotr.

D.Motiejūnas planavo Plėtojimosi lygoje sužaisti 3-4 rungtynes ir prisijungti prie „Rockets“ šios savaitės pabaigoje.

Vis dėlto situacija keičiasi ir 25 metų 213 cm ūgio krepšininkas jau ruošis „Rockets“ rungtynėms su „Miami Heat“ vasario 2-ąją.

Tiesa, iškart po šio susitikimo D.Motiejūnas grįš į Plėtojimosi lygą, kur planuoja sužaisti dvejas rungtynes. „Rockets“ vasario 4-ąją Finikse versis be lietuvio.

„Kasdien jaučiuosi vis geriau. Man svarbu susigrąžinti pasitikėjimą savo žaidimu. Todėl norėjau žaisti Plėtojimosi lygoje. Tikiuosi, kad kitą kartą galėsiu rungtyniauti ilgiau. Žiūrėsime, kaip reaguos kūnas“, – sakė D.Motiejūnas.

Vienintelėse rungtynėse Plėtojimosi lygoje D-Mo per 20 minučių pelnė 10 taškų ir atkovojo 7 kamuolius. Pranešama, kad lietuvio minučių skaičius dėl atsargumo buvo ribojamas.

Į Plėtojimosi lygą jis buvo pasiprašęs savo iniciatyva.

Dėl atsinaujinusių nugaros skausmų D.Motiejūnas nežaidė NBA visą sausį. Plėtojimosi lygoje aukštaūgis planavo susigrąžinti formą ir geriau pasiruošti „Rockets“ mūšiams NBA.

D.Motiejūnas dėl atsinaujinusių nugaros skausmų nerungtyniavo nuo gruodžio 31-osios. 8,5 mėnesio dėl nugaros traumos nežaidęs lietuvis į aikštę sugrįžo gruodžio pradžioje.

D.Motiejūnas šį sezoną NBA gauna pasireikšti vid. 13,4 minutės, renka 5,6 taško, atkovoja 2,1 kamuolio ir atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą.

Grįžęs po traumos lietuvis puikiai atakavo krepšį – metė bendru 50 proc. tikslumu, iš toli atakuodamas 41,2 proc. pataikymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius