TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 11 26

ESPN: Donato Motiejūno laukimas greitai baigsis?

Donato Motiejūno naujos sutarties laukimas gali greitai baigtis. ESPN gavo informacijos, kad 25-erių puolėjas yra netoli susitarimo dėl naujo NBA kontrakto. „Vienas mūsų šaltinis yra užtikrintas, kad Motiejūnas nėra toli nuo naujos sutarties“, – rašo Marcas Steinas. Vienintelis klausimas, kurį kelia ir ESPN – su kuria komanda?
Stovyklos akimirkos
Stovyklos akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugelis tikėjosi, kad D.Motiejūnas iki lapkričio 23-osios padės parašą po ilgalaike sutartimi su „Houston Rockets“. Tačiau susitarti nepavyko, nes „Rockets“ norėjo apsidrausti ir po kiekvieno sezono spręsti, ar pratęsti bendradarbiavimą ir kitiems metams. Tokia sąlyga netiko D.Motiejūnui.

Po lapkričio 23-osios „Rockets“ nusprendė milijonu JAV dolerių sumažinti savo pasiūlymą lietuviui, kuris dabar turėtų siekti apie 6-7 milijonus per metus.

Bet tokį pasiūlymą D.Motiejūnas priimtų nebent neturėdamas jokių kitų alternatyvų, kitaip būtų buvę nelogiška anksčiau nepriimti pelningesnio „Rockets“ pasiūlymo.

Kas dar gali siūlyti kontraktą D.Motiejūnui?

D.Motiejūnui pasiūlyti maždaug 10-ies milijonų dolerių sutartį vis dar gali šeši kiti NBA klubai – „Philadelphia 76ers“, „Denver Nuggets“, „Brooklyn Nets“, „Utah Jazz“, „Phoenix Suns“, ir „Minnesota Timberwolves“.

Tačiau „Rockets“ turės galimybę per tris dienas pagerinti bet kokį kitos komandos pasiūlymą ir pasilikti lietuvį savo komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius