-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 12

ESPN eksperto verdiktas – Mindaugo Kuzminsko žaidime daugiau trūkumų nei privalumų

Pirmadienį sporto giganto ESPN portale atsirado visos „Knicks“ komandos įvertinimas bei prognozė, kurioje detaliai išnagrinėtas ir ekipoje debiutuosiančio Mindaugo Kuzminsko žaidimas. Pasak Kevino Peltono, puolėjas iš Lietuvos susidurs su dideliais sunkumais pataikant iš toli bei ginantis prieš didžiąją dalį atletiškų NBA žaidėjų.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pateikiame amerikiečio analizę:

M.Kuzminskas šią vasarą su „Knicks“ pasirašė dvejų metų, 5,8 mln. JAV dolerių sutartį. 26-erių puolėjas padėjo savo šalies rinktinei Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse, o iš jo Niujorke tikimasi gero žaidimo jau pirmaisiais metais NBA.

Trumpai tariant, M.Kuzminskas nebuvo patikimas metikas iš tolimesnių distancijų Europoje, o gynyboje jam gali kilti didelių bėdų.

205 centimetrų lietuvis praėjusį sezoną praleido Malagos „Unicaja“ klube, o jo ūgis leisdavo jam būti efektyviam prieš gerokai žemesnius savo varžovus. Jis dažnai rungtyniaudavo nugara, tačiau prastas pataikymas iš toli gali pasmerkti jo karjerą NBA.

Pasak eksperto, nuo tritaškio linijos lietuvis atakuodavo prasčiau nei vidutiniokas, o toliau esanti linija NBA gali lemti, kad M.Kuzminskas prames daugiau nei du trečdalius savo tolimų metimų.

Galimas variantas, kad puolėjas iš Lietuvos aikštėje bus vienu metu su Lance'u Thomasu, o tuomet vienas iš jų rungtyniautų sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje. Tačiau lietuvis nėra pakankamai stiprus, kad žaistų po krepšiais, o jo sugebėjimai atkovoti kamuolį taip pat nėra labai daug žadantys.

Abejonių kelia ir jo vikrumas bei atletiškumas lengvojo krašto puolėjo pozicijoje. Gali būti, kad gynyboje jis susidurs su labai dideliais sunkumais prieš atletiškus NBA krepšininkus.

„New York Knicks“ savo reguliarųjį sezoną pradės spalio 26-osios naktį, dvikova su NBA čempionais „Cavaliers“. Ikisezoninėse rungtynėse M.Kuzminskas turėtų debiutuoti spalio pradžios mače su „Rockets“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius