-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 22

Gaisras LeBrono karalystėje: „Cavaliers“ žaidėjai perspėjo J.Butlerį nežaisti Klivlande

„Cleveland Cavaliers“ pastarąją savaitę kalbėjosi su įvairių kitų komandų vadybininkais ir ieškojo krepšininkų, kuriais norėtų papildyti savo klubą. Vienas iš jų – „Chicago Bulls“ gynėjas Jimmy Butleris, kuris buvo skatinamas spausti savo klubo vadovybę, jog nori palikti Čikagą. Tačiau staiga žaidėjas persigalvojo, nes jo bičiuliai iš Klivlando patarė jam vengti šio miesto ekipos.
Jimmy Butleris
Jimmy Butleris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

J.Butleris su „Bulls“ klubu dar turi trejų metų ir daugiau nei 56 mln. JAV dolerių sutartį ir panašu, kad krepšininkas bent jau kol kas apsisprendė likti Čikagoje. Neseniai sąlyga savo sutartyje pasinaudojo ir Dwyane'as Wade'as, todėl klubo branduolys turėtų išlikti panašus ir kitam sezonui.

Tiesa, J.Butleris troško prisijungti prie „Cavaliers“ ir ilgą laiką buvo raginamas spausti savo klubo vadovybę, tačiau vėliau Klivlando krepšininkai „Bulls“ lyderiui liepė likti savo komandoje, nes situacija yra labai nenuspėjama.

Manoma, kad generalinis vadybininkas Davidas Griffinas jau buvo paruošęs mainus į J.Butlerį, tačiau jo paslaugų buvo atsisakyta, o bet kokios kalbos su kitomis komandomis nuo to laiko nutilo.

D.Griffinas Keviną Love'ą būtų išsiuntęs į Finiksą, už jį gavęs ketvirtąjį šios naujokų biržos šaukimą ir jį bei kitas neįvardytas dalis būtų išsiuntęs į Čikagą.

„Cavaliers“ taip pat domėjosi Paulu George'u, tačiau jis aiškiai pasakė, jog kitą sezoną kelsis į „Lakers“, o be D.Griffino likusi Klivlando klubo valdyba šiuo metu sprendimų nepriiminėja.

L.Jamesas išreiškė savo palaikymą generaliniam vadybininkui D.Griffinui, o „karaliui“ palikus klubą 2018-aisiais mainų prašytų ir įžaidėjas Kyrie Irvingas.

Kol kas visos kritikos strėlės yra nutaikytos į „Cavaliers“ savininką Daną Gilbertą, kuris D.Griffinui bandė siūlyti labai mažą atlyginimą bei draudė derėtis su visais kitais klubais.

Tačiau panašu, kad karma suveikė labai greitai ir D.Gilbertas šiuo sprendimu gali pražudyti dabartinę „Cavaliers“ ekipą. Daugelio manymu L.Jamesas kitą vasarą persikels į Los Andželą, o tai reikštų labai tamsių laikų pradžią Klivlando organizacijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius