-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 28

Greggo Popovichiaus verdiktas: geriausias NBA – jo žaidėjas

„San Antonio Spurs“ praėjusią naktį baigė seriją su „Memphis Grizzlies“ ir į kitą etapą pateko savo varžovus įveikę rezultatu 4-2. Po mačo vykusioje spaudos konferencijoje vyriausiasis treneris Greggas Popovichius atskleidė, jo nuomone, paties geriausio krepšininko NBA pavardę, o jo atsakymas mažai ką nustebino.
Greggas Popovichius
Greggas Popovichius / „Scanpix“/AP nuotr.

„Mano nuomone, Kawhi Leonardas šiuo metu yra geriausias krepšininkas visoje lygoje, – teigė G.Popovichius. – Jis puikiai rungtyniauja abejose aikštės pusėse, o viską aikštėje atlieka labai elegantiškai“.

K.Leonardas šį sezoną yra laikomas vienu pagrindinių kandidatų laimėti geriausiai besiginančio žaidėjo apdovanojimą bei MVP, tačiau abiejuose rinkimuose jis greičiausiai liks antras arba trečias.

Naudingiausio reguliariojo sezono prizas greičiausiai atiteks Jamesui Hardenui arba Russellui Westbrookui, o geriausiai besiginančiu, ko gero, taps Draymondas Greenas.

K.Leonardas geriausiai besiginančiu žaidėju tapo pastaruosius dvejus metus, o tris kartus paeiliui laimėti šį prizą pavyko tik Dwightui Howardui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius