-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 02

Į „Raptors“ spaudos konferenciją netikėtai įsiveržęs klubo vadovas „susprogdino“ internetą

2013-aiaisis „Toronto Raptors“ generaliniu direktoriumi tapusio Masai Ujiri džiaugsmas po istorinės pergalės tryško per kraštus. „Raptors“ triumfą NBA atkrintamųjų varžybų Rytų konferencijos ketvirtfinalyje 4-3 prieš „Indiana Pacers“ vadovas pažymėjo šūkaudamas rūbinėje ir įsiverždamas į spaudos konferenciją.
Masai Ujiri
Masai Ujiri / AFP/„Scanpix“ nuotr.
NBA atkrintamosios | „Toronto Raptors“ – „Indiana Pacers“ 89:84 | Serija 4-3

Kai „Raptors“ treneris Dwane'as Casey atsakinėjo į žurnalistų klausimus, M.Ujiri nė nesidrovėdamas pribėgo šalia specialisto ir... Pabučiavo šiam į pakaušį.

Spaudos konferencijoje aidėjo juokas. Švytėjo ir D.Casey. Jo auklėtiniai pirmą kartą nuo 2001-ųjų peržengė pirmąjį atkrintamųjų varžybų etapą. Joks kitas NBA klubas nekentėjo taip ilgai.

Po lemiamų serijos rungtynių, kurias „Raptors“ prieš „Pacers“ laimėjo 89:84, D.Casey džiūgavo, kad vyrai galės nusimesti naštą, bet dar neatsipalaiduos.

„Dabar galėsime žaisti laisviau. Nesakau, kad būsime atsipalaidavę, nes mūsų darbas dar nesibaigė. Bet tiesiog žaisime laisviau“, – tikino D.Casey.

Jis pridūrė, kad visa komanda jautė didžiulį spaudimą. Jeigu būtų pralaimėjusi, „Raptors“ ekipa būtų paleidusi vėjais antrąją vietą Rytų konferencijoje ir trečią iš eilės Atlanto diviziono nugalėtojų titulą.

„Nebereikės rūpintis dėl praeities, kas ką galvoja. Tas spaudimas veikė net žaidėjų šeimas. Bet tokia darbo dalis“, – pasakojo D.Casey.

Kritiniu metu „Raptors“ strategas aplinkui pamatė nemažai skeptikų, bet jis tikisi, kad tie skeptikai nesitrauks ir Rytų konferencijos pusfinalyje su „Miami Heat“.

„Manau, kad visi jau buvo spėję mus nurašyti. Bet toje rūbinėje yra pilna kovotojų, – sakė D.Casey. – Tikiuosi, kad mes nusipurtėme tą naštą. Ir tikiuosi, kad visi toliau skeptiškai mus vertins. Tai mus motyvuoja“.

Torontas išgyveno dar vieną kritinę akimirką. „Raptors“ ketvirtajame kėlinyje beveik išbarstė 16 taškų pranašumą ir paskutinėmis sekundėmis vos neprisižaidė.

VIDEO: Jonas Valančiūnas su „Raptors“ nutraukė prakeiksmą!

„Mano širdis tiesiog daužėsi krūtinėje, – pripažino D.Casey. – Manau, kad mums tiesiog pritrūko jėgų“.

Kalbėdamas apie seriją su „Miami Heat“ D.Casey pabrėžė, kad tai yra labai patyrusi komanda, o Dwyane'as Wade'as rungtyniauja kaip senais gerais laikais.

D.Casey pridūrė, kad laukia sunki fizinė kova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius