-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 24

Iš „Bulls“ išspirtas J.Butleris: „Daugiau nenoriu būti jokios komandos veidas“

Jimmy Butleris daugiau nebenori būti jokios komandos veidu. „Chicago Bulls“ vadovai šokiravo sirgalius išsiųsdami komandos lyderį ir veidą į „Minnesota Timberwolves“, nors klubo prezidentas Johnas Paxsonas tikina, kad šiam žingsniui visi turėjo būti pasirengę.
Jimmy Butleris
Jimmy Butleris / „Scanpix“ nuotr.

„Bulls“ atsisakė J.Butlerio ir 16-o naujokų biržos šaukimo (Justino Pattono), mainais gaudami Krisą Dunną, Zachą LaVine'ą ir 7-tą šaukimą (Lauri Markkaneną).

J.Butleris Čikagoje praleido 6 sezonus. Pastarasis buvo rezultatyviausias jo karjeroje – rinko po 23,9 taško.

„Panašu, kad būti taip vadinamu organizacijos veidu nėra taip gerai, kaip maniau“, – „Sun Times“ sakė J.Butleris, kurį žinia apie mainus pasiekė Paryžiuje.

„Visi matome, kad buvimas taip vadinamu „Bulls“ veidu pribaigė mane. Tad dabar leiskite man būti tiesiog „Timberwolves“ žaidėju. Tai viskas, ką noriu daryti. Noriu tiesiog laimėti rungtynes“.

J.Butleris tikino, jog stengsis iš visų jėgų, kad pateisintų naujos komandos lūkesčius. Tačiau nenorėtų, jog būtų stumiamas tapti ir „Timberwolves“ komandos veidu.

„Daugiau nebenoriu į tai veltis. Tai nieko absoliučiai nereiškia. Žinote, ką išmokau? Gali būti komandos veidas, bet galiausiai turėsi atsukti komandai nugarą ir palikti miestą. Taigi, ačiū, bet ne“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jimmy Butleris

„Bulls“ prezidentas Johnas Paxsonas, kad J.Butleris turėjo žinoti, jog nėra nepakeičiamas.

„Mes visuomet kartodavome, kad kiekvienas gali būti iškeistas. Visuomet tai sakydavome. Kiek mes kartų tai turime pasakyti viešai? Visuomet kalbėdavome, kad gali nutikti bet kas. Nesąžininga sakyti, kad mes buvome nesąžiningi. Vienintelis šios organizacijos žaidėjas, kuris niekuomet negalėjo būti parduotas, buvo Michaelas Jordanas“, – sakė J.Paxsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius