Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 04

Jonas Valančiūnas solidžiai grūmėsi su „Magic“ bokštais, tačiau patyrė nesėkmę

„Orlando Magic“ (20-32) krepšininkams pradeda patikti „Toronto Raptors“ (30-21) kompanija. Per savaitę šios ekipos susitiko jau antrą kartą ir antrą kartą pergalę šventė mažiau laimėjimų turintys Orlando vyrai, šįkart namuose laimėję 102:94 (28:24, 24:30, 21:12, 29:28).
Jonas Valančiūnas ir Nikola Vučevičius
Jonas Valančiūnas ir Nikola Vučevičius / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

„Tu negali pelnyti tik dvylika taškų trečiajame ketvirtyje ir galvoti apie pergalę prieš kurią nors NBA komandą. Trečiajame ketvirtyje mūsų ginklai užstrigo“, – po mačo sakė Dwane'as Casey.

„Raptors“ šeštąsias rungtynes iš pastarųjų septynerių žaidė be savo puolimo lyderio DeMaro DeRozano, o naujo lyderio ekipa šįkart neatrado.

Trys žaidėjai – Jonas Valančiūnas, Kyle'as Lowry ir Normanas Powellas – pelnė po 18 taškų, o lietuvis mačą užbaigė su dvigubu dubliu.

Per 35 minutes JV surinko 18 taškų (7/17 dvit.), atkovojo 11 kamuolių, atliko vieną rezultatyvų perdavimą, perėmė 1 kamuolį, blokavo 1 metimą, prasižengė tik kartą ir nė sykio nesuklydo.

VIDEO: Serge'o Ibaka blokas Jonui

Tai buvo ketvirtasis J.Valančiūno dvigubas dublis per 10 pastarųjų rungtynių. Iš viso šį sezoną JV jau surinko 19 dvigubų dublių.

Praėjusį sekmadienį ekipos buvo susitikusios Toronte ir tada pergalę 114:113 taip pat šventė „Magic“, nustumdama „Raptors“ į trečiąją Rytų konferencijos vietą. J.Valančiūnas po mačo išgirdo kritikos iš savo trenerio, tačiau šįkart lietuviui priekaištauti būtų sunku.

VIDEO: Jono Valančiūno dėjimas

Jonas kovojo su galinga „Magic“ priekine linija. Du aukštaūgiai – Nikola Vučevičius (18 tšk.) ir Serge'as Ibaka (20 tšk.) buvo tarp rezultatyviausių Orlando žaidėjų.

Per pastarąsias septynerias rungtynes „Magic“ laimėjo tik du sykius – abu prieš „Raptors“.

„Magic“: S.Ibaka (12 atk. kam.) ir E.Fournier (10 atk. kam.) po 20, N.Vučevičius ir C.J Watsonas po 18, E.Paytonas 10.

„Raptors“: J.Valančiūnas, K.Lowry (2/11 trit.) ir N.Powellas po 18, F.VanVleetas 15, T.Rossas 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius