Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 01 13

Jono Valančiūno komandos vadovas: „Sulaukėme daug skambučių dėl mainų“

Jono Valančiūno „Toronto Raptors“ šiuo metu Rytų konferencijoje užima antrąją vietą ir yra viena geriausių NBA komandų. Tačiau Rytuose favoritais ir toliau yra laikomi LeBrono Jameso „Cleveland Cavaliers“, o tai lėmė įvairias prasidėjusias diskusijas, jog Kanados ekipai reikia pastiprinimo. Generalinis vadybininkas Masai Ujiri atskleidė, kad skambučių sulaukė labai daug, tačiau kol kas gerų pasiūlymų nebuvo.
Masai Ujiri
Masai Ujiri / „Scanpix“ nuotr.

NBA mainų langas užsidaro jau vasario 23-ąją, todėl iki šios dienos žiniasklaidoje neabejotinai išvysime daugybę gandų apie galimus „Raptors“ papildymus.

Toronto klubo generalinis vadybininkas M.Ujiri laidai „Prime Time Sports“ atskleidė, kad „Raptors“ sulaukė nemažai dėmesio iš kitų komandų:

„Praėjusią savaitę buvome labai užsiėmę. Sulaukėme daugybės skambučių. Kyle'as Korveris buvo išmainytas, todėl visi galvojo, jog tuoj įvyks dar kažkas labai svarbaus. Tačiau toks jau yra NBA verslas, o vėliau vėl viskas nutilo.“

„Raptors“ šiuo metu turi vieną geriausių pergalių ir pralaimėjimų santykių NBA, todėl M.Ujiri patikino, jog tikrai neketina priimti prasto pasiūlymo iš varžovų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Paulas Milsapas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Paulas Milsapas

„Mes esame ypatingoje vietoje. Užimame antrąją vietą Rytų konferencijoje, – pasakojo M.Ujiri. – Suprantame, kad Kyle'o Lowry, DeMaro DeRozano ir DeMarre'o Carrollo puikaus žaidimo langas nebus amžinas, bet tikrai nepriimsime blogo pasiūlymo, kuris sugadintų mūsų ateitį.

Patikėkite manimi, jeigu mūsų komanda neatliks jokių mainų – vadinasi, nebuvo jokių pasiūlymų, kurie galėtų sustiprinti mūsų sudėtį.“

„Raptors“ ilgą laiką buvo siejami su „Hawks“ sunkiojo krašto puolėju Paulu Milsapu, tačiau pastarosios komandos vadovai tikina, jog krepšininko mainyti nebenori.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius