-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 18 /2016 03 19

Jonui Valančiūnui gali tekti praleisti trečias rungtynes iš eilės

Ranką susižeidusiam Jonui Valančiūnui ir šią naktį vyksiančiose NBA rungtynėse su „Boston Celtics“ ekipa greičiausiai neteks žengti į aikštę. Sprendimas dėl jo rungtyniavimo bus priimtas prieš pat rungtynes.
Jonas Valančiūnas ir Nikola Jokičius
Jonas Valančiūnas ir Nikola Jokičius / „Scanpix“/AP nuotr.

Antradienį galingai startavęs rungtynėse su „Chicago Bulls“ komanda J.Valančiūnas susižeidė ranką ir nebaigė susitikimo. Pirštas nelūžo, tačiau trauma ne tik nutraukė rekordinę, 17 rungtynių, seriją su dviženkliu taškų skaičiumi, bet ir neleido žaisti jau dviejuose susitikimuose.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku „Toronto Raptors“ (46-21) trečią kartą šį sezoną susitinka su „Boston Celtics“ (39-29), tačiau lietuvio ant parketo greičiausiai neišvysime.

J.Valančiūnas jau praleido susitikimus su „Milwaukee Bucks“ ir „Indiana Pacers“. 

„Raptors“ abi šias rungtynes laimėjo, o prie to itin puikiai prisidėjo J.Valančiūno dubleris Bismackas Biyombo. Į „Bucks“ krepšį jis įmetė 12 taškų ir atkovojo 13 kamuolių, o mače su „Pacers“ pagerino net du rekordus.

Žvėriškai Indianoje žaidęs B.Biyombo pasiekė karjeros rezultatyvumo (16 taškų) ir atkovotų kamuolių (25 atk. kam.) rekordus. Pastarasis rodiklis – didžiausias „Raptors“ istorijoje.

Startinių penketų prognozė

Ateinančios rungtynės abiems komandoms yra labai svarbios. „Celtics“ pralaimėjo tris pastaruosius susitikimus ir ilgesnės nesėkmių serijos šį sezoną dar neturėjo. Ketvirtoje vietoj Rytuose esanti komanda yra saugi, tačiau vienas kitas pralaimėjimas ir gali atsidurti netoli aštuntosios vietos bei iš naujo kovoti dėl atkrintamųjų.

Antroje vietoje Rytuose žengiantys „Raptors“ vietą tarp 16-os stipriausių jau beveik užsitikrino, tačiau vis dar turi vilčių pakovoti ir dėl konferencijos lyderių pozicijos. Nuo „Cleveland Cavaliers“ (48-19) ekipos Kanados klubą skiria tik dvi pergalės. 

Šį sezoną „Raptors“ laimėjo abu susitikimus prieš „Celtics“ – 113:103 išvykoje ir 115:109 namuose. Jau kovo 23-ąją komandos susitiks ir ketvirtąjį kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius