-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 24

K.Irvingas galėjo atsidurti „Bucks“, „Cavaliers“ kreipėsi net į „Warriors“

Vienas „Cleveland Cavaliers“ Didžiojo trejeto narių Kyrie Irvingas trečiadienį buvo išmainytas į „Boston Celtics“ klubą, tačiau nedaug trūko, kad gynėjas būtų atsidūręs „Milwaukee Bucks“.
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / „Scanpix“/AP nuotr.

Elniai „Cavaliers“ ekipai už K.Irvingą siūlė geriausią praėjusio sezono naujoką Malcolmą Brogdoną, Khrisą Middletoną ir ateinančios naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

Galiausiai „Cavs“ už įžaidėją gavo „Celtics“ lyderį Isaiah Thomasą, puolėją Jae Crawderį, Ante Žižičių ir pirmojo rato šaukimą.

„Celtics“ pasiūlytas variantas atrodo kur kas geresnis, tačiau pranešama, kad mainai su „Bucks“ irgi buvo pažengę.

„Bucks“ ekipa šalia lyderių Giannio Antetokounmpo ir Jabari Parkerio būtų gavusi pajėgų įžaidėją, o „Cavaliers“ – perspektyvių krepšininkų ateičiai.

Kitas Klivlendo variantas galėjo būti dar įdomesnis – siūlyta „Golden State Warriors“ klubui mainyti K.Irvingą į Klay'ų Thompsoną. Pranešama, kad NBA čempionai pasiūlymą iškart atmetė.

K.Thompsonas paprastai lieka kitų komandos žvaigždžių šešėlyje, tačiau praėjusiame reguliariajame sezone rinko po 22,3 taško (karjeros rekordas), tritaškius mesdamas net 41,4 proc. taiklumu. Tiesa, atkrintamosiose jo indėlis sumažėjo iki 15 taškų per rungtynes vidurkio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius